Rezumat Dreptul Uniunii Europene I. Curs universitar - Mihaela Augustina Dumitrascu

Dreptul Uniunii Europene I. Curs universitar   Lucrarea reprezinta nu numai un curs universitar destinat studiului dreptului Uniunii Europene, in care caracterul transdisciplinar este prezent in mod clar, ci si un instrument de lucru pentru practicienii in domeniu, actualizat din punct de vedere legislativ si jurisprudential.
Citește tot rezumatul cărții Dreptul Uniunii Europene I. Curs universitar...    CUPRINSUL LUCRARII - analiza ordinii juridice a Uniunii Europene, cu referiri multiple la jurisprudenta Curtii de Justitie a Uniunii Europene; - modul in care sistemul normativ romanesc se raporteaza la dreptul Uniunii Europene.    PUNCTE FORTE - prezentarea structurii institutionale a Uniunii, a modului de organizare si functionare a institutiilor, agentiilor, organelor si oficiilor Uniunii Europene, precum si a atributiilor acestora, specifice unei organizatii de integrare; - analiza  contextului si a modului in care au aparut Comunitatile Europene, precum si a dezvoltarii acestora intr-o constructie unionala aparte in randul organizatiilor internationale interguvernamentale intr-o maniera proprie, care imbina elementele istorice cu aspecte normative si jurisprudentiale. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Dreptul Uniunii Europene I. Curs universitar?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Dreptul Uniunii Europene I. Curs universitar și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ