Rezumat Cuvinte Mute - Maria-Lucia Gavriluta

Această carte reprezintă o colecție de versuri scurte povestiri scrise pe parcursul mai multor ani. Ele aduc în față o lume văzută prin ochii unui copil. Pentru mine scrisul este un fel de a fi care poate să arate lumii că imaginația nu are limite.
Citește tot rezumatul cărții Cuvinte Mute... Acesta e felul meu de a mă simți liberă. E ca o formă de evadare în lumea cuvintelor, o călătorie în timp și spațiu, printre litere de foc, păsări măiestre, Feți-Frumoși și Ilene Cosânzene. Creațiile mele sunt inspirate de lectura anumitor pagini din operele nemuritoare ale unor clasici: Mihai Eminescu, Ion Creangă, Calistrat Hogaș, Mark Twain, Mircea Eliade, Mihail Sadoveanu, Otilia Cazimir, Marin Sorescu, Tudor Arghezi, Iulia Hasdeu și alții. Temele școlare au fost pentru mine o sursă de inspirație iar matematica o motivație ascunsă... Sunt fascinată de jocul cuvintelor. Ele îmi oferă șansa de a trăi o altfel de libertate. Pot fi într-o clipă aici și acolo, pot fi pasăre, floare, rază de soare, un misterios personaj, copil sau adult. Dragă cititorule, sper că prin poeziile și povestioarele mele să-ți creezi propria ta lume în care tu să devii personajul principal. Așadar, te invit în lumea fascinantă a imaginației. Cuvintele mute pot vorbi atunci când știi să le asculți. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Cuvinte Mute?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Cuvinte Mute și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ