Rezumat Cuvinte Mute - Maria-Lucia Gavriluta - Maria-Lucia Gavriluta

Această carte reprezintă o colecție de versuri scurte povestiri scrise pe parcursul mai multor ani. Ele aduc în față o lume văzută prin ochii unui copil. Pentru mine scrisul este un fel de a fi care poate să arate lumii că imaginația nu are limite.
Citește tot rezumatul cărții Cuvinte Mute - Maria-Lucia Gavriluta... Acesta e felul meu de a mă simți liberă. E ca o formă de evadare în lumea cuvintelor, o călătorie în timp și spațiu, printre litere de foc, păsări măiestre, Feți-Frumoși și Ilene Cosânzene. Creațiile mele sunt inspirate de lectura anumitor pagini din operele nemuritoare ale unor clasici: Mihai Eminescu, Ion Creangă, Calistrat Hogaș, Mark Twain, Mircea Eliade, Mihail Sadoveanu, Otilia Cazimir, Marin Sorescu, Tudor Arghezi, Iulia Hasdeu și alții. Temele școlare au fost pentru mine o sursă de inspirație iar matematica o motivație ascunsă... Sunt fascinată de jocul cuvintelor. Ele îmi oferă șansa de a trăi o altfel de libertate. Pot fi într-o clipă aici și acolo, pot fi pasăre, floare, rază de soare, un misterios personaj, copil sau adult. Dragă cititorule, sper că prin poeziile și povestioarele mele să-ți creezi propria ta lume în care tu să devii personajul principal. Așadar, te invit în lumea fascinantă a imaginației. Cuvintele mute pot vorbi atunci când știi să le asculți. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Cuvinte Mute - Maria-Lucia Gavriluta?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Cuvinte Mute - Maria-Lucia Gavriluta și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Cuvinte Mute - Maria-Lucia Gavriluta scrisă de Maria-Lucia Gavriluta. Cuvinte Mute - Maria-Lucia Gavriluta a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Cuvinte Mute - Maria-Lucia Gavriluta este editura EIKON - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura EIKON aici. Cartea Cuvinte Mute - Maria-Lucia Gavriluta face parte din categoria Poezie. Este o carte subțirică, are numai 86 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Cuvinte Mute - Maria-Lucia Gavriluta și, de asemenea, sperăm că autorul Maria-Lucia Gavriluta, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII CUVINTE MUTE - MARIA-LUCIA GAVRILUTA PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

3 secunde