Rezumat Ce stim despre animale? 712 ani - -

Ce știm despre animale este o enciclopedie bogat ilustrată care îi va ajuta pe copii să afle secretele și curiozitățile lumii animale. O călătorie distractivă pentru a descoperi noi specii de animale și mediile pe care le populează! Fragment din enciclopedia Ce știm despre animale? "Codrii și pădurile În codri și păduri își găsesc adăpost animale mici, cum sunt păsările și rozătoarele, dar și animale de pradă mari și periculoase, cum sunt urșii și lupii.
Citește tot rezumatul cărții Ce stim despre animale? 712 ani... De ce broaștele-țestoase au carapace? Cochilia broaștei-țestoase are o funcție protectoare. Partea superioară se numește CARAPACE, în timp ce partea inferioară, PLASTRON. Carapacea este mai dură la broaștele-țestoase de uscat. Broaștele-țestoase de apă au carapacea mai moale, pentru a se ascunde mai bine în nisipul de pe fundul apei. Știai că... Koala mănâncă numai frunze și lăstari de eucalipt, care nu le oferă prea multă energie, așa că își petrec cea mai mare parte din timp dormind, pentru a-și economisi forțele. Știai că... Gecko, spre deosebire de alte șopârle, nu are pleoape mobile la ochi. Pentru a-i menține umezi și curați, îi linge cu limba, aproape la fel cum facem și noi atunci când curățăm lentilele ochelarilor cu o cârpă umedă. " Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Ce stim despre animale? 712 ani?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Ce stim despre animale? 712 ani și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Ce stim despre animale? 712 ani scrisă de -. Ce stim despre animale? 712 ani a apărut în anul 2009. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2009 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Ce stim despre animale? 712 ani este editura ARC - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura ARC aici. Cartea Ce stim despre animale? 712 ani face parte din categoria Atlase, enciclopedii copii. Este o carte subțirică, are numai 50 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Ce stim despre animale? 712 ani și, de asemenea, sperăm că autorul -, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde