Rezumat Diete de Slabire - D.D. Chiriac

Diete de slăbire. Culegere de rețete și sfaturi privind alimentația sănătoasa vine în sprijinul oricărei persoane care decide că este timpul să înceapă un program de slăbire inteligent, riguros structurat, și, mai ales, eficient.
Citește tot rezumatul cărții Diete de Slabire... Cartea de adresează unui spectru larg de cititori și tocmai de aceea propune o varietate de diete, care corespund unei la fel de mari diversități de gusturi, preferințe și obiceiuri alimentare tipice omului modern. Astfel, veți regăsi în aceste pagini diete pe bază de proteine, diete vegetariene, mediteraneene, diete diversificate sau, dimpotrivă, minimaliste, disociate sau centrate pe un anumit fruct sau legumă, diete-fulger pentru oameni activi și diete cu durata mai mare, pentru cei mai răbdători. Alte capitole informează cititorul despre proprietățile celor mai importante categorii de alimente, dar și despre modalitățile cele mai sănătoase de preparare a acestora, astfel încât să-și păstreze calitățile nutritive. O secțiune interesantă a cărții aduce în discuție numeroase mituri alimentare, trece în revistă o serie de greșeli de alimentație, dar oferă și sfaturi importante în structurarea unui regim de viața sănătos. Tabelul de la sfârșitul cărții indică valorile nutritive și calorice corespunzătoare unui număr important de alimente și reprezintă un instrument eficient pentru a construi o dietă zilnică sănătoasă și echilibrată. Fragment din cartea "Diete de Slăbire" de  D.D. Chiriac "Pilule sau ceaiuri pentru slăbit Știm, de multe ori v-ați pus întrebarea: „Există vreo metodă sigură de stabit, fără mare efort, care să fie sănătoasă și să aibă un efect durabil?" Și fără îndoială că multitudinea de soluții miraculoase propuse (uneori susținute de o publicitate insistență) a conturat un răspuns pozitiv la această întrebare. Atunci, cei mai mulți dintre dvs. v-ați angajat pe un traseu nesfârșit de încercări de a obține silueta de vis; în realitate, nu v-au adus decât frustrare sau v-au amenințat sănătatea. Răspunsul realist, competent și argumentat ta întrebarea de mai sus este NU! Nu există un produs miraculos (din plante sau elaborat de vreun laborator sofisticat) care să vă metamorfozeze în câteva săptămâni. Piluțele și ceaiurile de slăbit sunt periculoase pentru sănătate, având numeroase contraindicații — când producătorul este suficient de responsabil să le specifice în prospect. Astfel, chiar dacă pierdeți câteva kilograme la început, prețul plătit pentru această „performanță" constă în: stări de confuzie, extenuare, scăderea capacității de reacție și de concentrare, dureri de cap, grețuri, amețeli, iritare, tulburări ate somnului și ale ritmului cardiac, depresii, hipertensiune și multe attele. Dar vestea cea mai proastă este că, după ce renunțați la produsele pentru slăbit (adesea chiar și în timpul administrării acestora, când organismul începe să le respingă) vă îngrășați din nou, poate chiar mai mult decât erați la începutut „dietei"." Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Diete de Slabire?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Diete de Slabire și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Diete de Slabire scrisă de D.D. Chiriac. Diete de Slabire a apărut în anul 2016. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2016 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Diete de Slabire este editura NATIONAL - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura NATIONAL aici. Cartea Diete de Slabire face parte din categoria Diete. Este o carte rezonabil de groasă - are 240 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Diete de Slabire și, de asemenea, sperăm că autorul D.D. Chiriac, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII DIETE DE SLABIRE PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde