Rezumat Aromanii in publicatiile culturale, 1880-1940 - Bibliografie analitica vol.1 - Adina Berciu-Draghicescu

Ideea elaborării acestei lucrări s-a conturat în contextul preocupărilor profesionale și științifice pe care autoarele le au în domeniile: bibliografic și arhivistic. Sunt domenii de activitate care implică, desigur, documentarea în ambele sensuri.
Citește tot rezumatul cărții Aromanii in publicatiile culturale, 1880-1940 - Bibliografie analitica vol.1... Într-un astfel de context, se percep întotdeauna golurile informaționale existente într-un domeniu și necesitatea acoperirii lor în funcție de importanță documentară sau de cerere. Rolul acestor repertorii naționale de cărți, periodice,  manuscrise și alte categorii de documente, privit sub aspect  pragmatic, este acela de a veni în spijinul cercetătorilor  și al altor categorii de consumatori de informații. Dincolo,  de acest aspect bibliografiile au rosturi mult mai profunde.  În lumea civilizată, realizarea inventarelor mărturiilor  scrise despre viața materială și spirituală a unei  comunități umane, constituie modul cel mai practic de a  conștientiza existența sa. Odată realizate, la nivel științific, ele devin valori  perene pentru cercetarea și constituirea imaginii unei  comunități. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Aromanii in publicatiile culturale, 1880-1940 - Bibliografie analitica vol.1?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Aromanii in publicatiile culturale, 1880-1940 - Bibliografie analitica vol.1 și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Aromanii in publicatiile culturale, 1880-1940 - Bibliografie analitica vol.1 scrisă de Adina Berciu-Draghicescu. Aromanii in publicatiile culturale, 1880-1940 - Bibliografie analitica vol.1 a apărut în anul 2003. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2003 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Aromanii in publicatiile culturale, 1880-1940 - Bibliografie analitica vol.1 este editura SIGMA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura SIGMA aici. Cartea Aromanii in publicatiile culturale, 1880-1940 - Bibliografie analitica vol.1 face parte din categoria Litere Filologie. Este o carte rezonabil de groasă - are 224 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Aromanii in publicatiile culturale, 1880-1940 - Bibliografie analitica vol.1 și, de asemenea, sperăm că autorul Adina Berciu-Draghicescu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde