Rezumat Romana cls 11 - Nicolae Manolescu, George Ardeleanu, Matei Cerkez, Dumitrita Stoica

Manual aprobat prin Ordinul nr. 3787/05.04.2005. Principiile de conținut și de metoda folosite pentru manualul de limbă și literatura română de clasa a XI-a sunt cele recomandate de nouă programă școlară intrată în vigoare în anul 2004.
Citește tot rezumatul cărții Romana cls 11... Intenția autorilor a fost de a oferi profesorilor și elevilor un instrument de lucru, util și agreabil, o sumă de întrebări provocatoare, nicidecum răspunsuri care să fie învățate pe dinafară și reproduse. Un atu al manualului constă în calitatea ilustrațiilor (conceptuală și grafică) provenind din domenii variate, aflate la confluența cu limba și literatură, ceea ce asigură manualului un înalt grad de interdisciplinaritate. Rubricile Rețineți!, Cum citim?, Exercițiile și Temele, Testele după modelul examenului de Bacalaureat întregesc procesul de învățare, așa cum este el configurat în obiectivele și competențele prevăzute de programa școlară. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Romana cls 11?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Romana cls 11 și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Romana cls 11 scrisă de Nicolae Manolescu, George Ardeleanu, Matei Cerkez, Dumitrita Stoica. Editura la care s-a publicat cartea Romana cls 11 este editura SIGMA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura SIGMA aici. Cartea Romana cls 11 face parte din categoria Manuale Clasa 11. Este o carte rezonabil de groasă - are 256 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Romana cls 11 și, de asemenea, sperăm că autorul Nicolae Manolescu, George Ardeleanu, Matei Cerkez, Dumitrita Stoica, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
1 secunde