Rezumat Vremea calda si vremea rece - Carte uriasa - Fred si Jeanne Biddulph

Într-o formă grafică de excepție, pe baza unui text accesibil vârstei, elevi de clasele I-IV, sunt prezentate și explicate fenomene ca: apariția și alternanța anotimpurilor pe glob; temperatură și atmosfera; temperatura și norii; influența fumului, a prafului, a cenușii și a altor factori asupra temperaturii etc.
Citește tot rezumatul cărții Vremea calda si vremea rece - Carte uriasa... Astfel, copiii înțeleg mai ușor cum apar și se manifestă fenomenele naturii și, de asemenea, modul în care omul poate influența mediul înconjurător. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Vremea calda si vremea rece - Carte uriasa?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Vremea calda si vremea rece - Carte uriasa și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Vremea calda si vremea rece - Carte uriasa scrisă de Fred si Jeanne Biddulph. Vremea calda si vremea rece - Carte uriasa a apărut în anul 2006. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2006 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Vremea calda si vremea rece - Carte uriasa este editura SIGMA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura SIGMA aici. Cartea Vremea calda si vremea rece - Carte uriasa face parte din categoria Atlase, enciclopedii copii. Este o carte subțirică, are numai 24 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Vremea calda si vremea rece - Carte uriasa și, de asemenea, sperăm că autorul Fred si Jeanne Biddulph, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde