Rezumat Prietenul meu la mate - Clasa a 1-a. Sem. 1 - Mihaela Singer, Gheorghita Dorobantu

     Respecta cu rigurozitate programa de matematică și explorarea mediului realizată de M.E.N.     Caietul conține:   – elemente pregătitoare pentru clasa I.      Din capitolul matematică menționăm: numerele naturale de la 0 la 31, adunarea și scăderea cu numere naturale.
Citește tot rezumatul cărții Prietenul meu la mate - Clasa a 1-a. Sem. 1...   – explorarea mediului este centrată pe cunoașterea plantelor, animalelor și a corpului omenesc.     Acest auxiliar este conceput să acopere toate conținuturile noii programe școlare și să ofere o înțelegere mai rapidă a matematicii și a mediului înconjurător.      CUPRINS   Elemente pregătitoare   Numere naturale de la 0 la 10   Adunarea și scăderea cu numere naturale până la 10   Numere naturale de la 0 la 31   Plante   Corpul omenesc   Animale Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Prietenul meu la mate - Clasa a 1-a. Sem. 1?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Prietenul meu la mate - Clasa a 1-a. Sem. 1 și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Prietenul meu la mate - Clasa a 1-a. Sem. 1 scrisă de Mihaela Singer, Gheorghita Dorobantu. Editura la care s-a publicat cartea Prietenul meu la mate - Clasa a 1-a. Sem. 1 este editura SIGMA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura SIGMA aici. Cartea Prietenul meu la mate - Clasa a 1-a. Sem. 1 face parte din categoria Culegeri Auxiliare. Este o carte subțirică, are numai 72 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Prietenul meu la mate - Clasa a 1-a. Sem. 1 și, de asemenea, sperăm că autorul Mihaela Singer, Gheorghita Dorobantu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde