Rezumat Set caiete aventuri la inceput de an scolar - Activitati integrate cls 2 - Ligia Sarivan, Mihaela Singer

Seria AVENTURA ÎNVĂȚĂRII se compune dintr-o suită de câte patru caiete pentru fiecare semestru. Fiecare caiet reunește, într-o abordare integrată, următoarele obiecte de studiu din planul de învățământ: comunicare în limba română, matematică și explorarea mediului, muzica și mișcare, arte vizuale și abilitați practice, dezvoltare personală.
Citește tot rezumatul cărții Set caiete aventuri la inceput de an scolar - Activitati integrate cls 2... Rezolvând sarcinile de lucru din aceste caiete, elevii vor dobândi noi cunoștințe și deprinderi structurate într-un mod activ și atractiv, fiind puși în situații de învățare stimulative, complexe și, în același timp, adecvate vârstei. Activitățile îi privesc în mod direct (pe ei – pe copii, experiențele lor, familia, viața de zi cu zi, dar și lumea imaginației lor), dezvoltând o învățare personalizată, temeinică, ancorată în rezolvarea de probleme, realizarea de proiecte și dezvoltarea de valori și atitudini pozitive. Fiecare caiet este însoțit de un ghid adresat cadrelor didactice și părinților. Acesta va putea fi descărcat liber de pe situl Editurii Sigma. Ghidul oferă: explicații suplimentare privind modalități de valorificare a programelor școlare pentru formarea competențelor prevăzute la clasa a II-a; activități de învățare variate, care le completează și le dezvoltă pe cele existente în fiecare caiet; diferite contexte de aplicare a exercițiilor din caiet; alte resurse utile în abordarea integrată a învățării la acest nivel de vârstă. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Set caiete aventuri la inceput de an scolar - Activitati integrate cls 2?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Set caiete aventuri la inceput de an scolar - Activitati integrate cls 2 și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Set caiete aventuri la inceput de an scolar - Activitati integrate cls 2 scrisă de Ligia Sarivan, Mihaela Singer. Editura la care s-a publicat cartea Set caiete aventuri la inceput de an scolar - Activitati integrate cls 2 este editura SIGMA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura SIGMA aici. Cartea Set caiete aventuri la inceput de an scolar - Activitati integrate cls 2 face parte din categoria Culegeri Auxiliare. Este o carte subțirică, are numai 32 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Set caiete aventuri la inceput de an scolar - Activitati integrate cls 2 și, de asemenea, sperăm că autorul Ligia Sarivan, Mihaela Singer, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde