Rezumat Cufarul cu surprize 5 Jocuri amuzante pentru copii isteti - -

„Cufărul cu surprize. Jocuri amuzante pentru copii isteți“ este o lucrare pentru copii cu vârste între 6 și 10 ani. Aceasta conține exerciții și jocuri de matematică aplicată care reușesc să trezească interesul copiilor și să-l amuze, ei folosind și noțiuni din celelalte materii pe care le studiază la școală: limba română, explorarea mediului, istorie, geografie, desen, cultura civică, abilitați practice.
Citește tot rezumatul cărții Cufarul cu surprize 5 Jocuri amuzante pentru copii isteti... De asemenea, este solicitată atenția, logica și imaginația copiilor. Cartea are o prezentare grafică deosebită, desenele care însoțesc jocurile fiind atractive și viu colorate. Parcurgerea acestei lucrări oferă copiilor posibilitatea petrecerii timpului într-un mod plăcut, dar și util totodată. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Cufarul cu surprize 5 Jocuri amuzante pentru copii isteti?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Cufarul cu surprize 5 Jocuri amuzante pentru copii isteti și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Cufarul cu surprize 5 Jocuri amuzante pentru copii isteti scrisă de -. Cufarul cu surprize 5 Jocuri amuzante pentru copii isteti a apărut în anul 2016. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2016 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Cufarul cu surprize 5 Jocuri amuzante pentru copii isteti este editura SIGMA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura SIGMA aici. Cartea Cufarul cu surprize 5 Jocuri amuzante pentru copii isteti face parte din categoria Practic Pentru Copii. Este o carte subțirică, are numai 32 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Cufarul cu surprize 5 Jocuri amuzante pentru copii isteti și, de asemenea, sperăm că autorul -, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde