Rezumat Cum functioneaza Yoga - Geshe Michael Roach, Lama Christie Mcnally

Toată lumea știe că Yoga Sutra este sursa fundamentală pentru tot ce înseamnă yoga. Ce s-ar putea să nu știi este că această carte străveche conține, în același timp, toate secretele pe care trebuie să le cunoști pentru a-ți vindeca și trupul, și inima; pentru a depăși orice boală și orice fel de nefericire; pentru a ajunge într-un loc unde domnesc sănătatea, forța și liniștea desăvârșită.
Citește tot rezumatul cărții Cum functioneaza Yoga... Autorii au petrecut ani întregi în mănăstirile tibetane, îndrumați de unii dintre ultimii mari lama și maeștri spirituali din Vechiul Tibet, care i-au învățat să citească manuscrisele străvechi despre cum funcționează yoga și să pună în practică învățăturile de acolo. „Cred că este cea mai bună carte despre yoga pe care am citit-o. Învățăturile sunt prezentate cu acuratețe ,și respectă vechile lecturi sacre. Chiar te învață yoga, nu teorie despre yoga. Dacă te gândești să citești o carte despre yoga anul acesta, te sfătuiesc să o citești pe aceasta. Puține cărți sunt la fel de valoroase.” Karl Erb Fragment din carte: "Trebuie să aveți mai ales grijă ca respirația să nu se oprească niciodată ori să stea pe loc. În mod natural, există o pauză de o fracțiune de secundă unde se termină o respirație și începe alta — exact înainte să dați aerul afară. Mai sunt și alte situații când respirația face o pauză, iar uneori pauza ține destul de mult, datorită unei minunate nemișcări a curenților subtili — dar de asta o să ne ocupăm mai târziu. Însă în timp ce efectuați posturile trebuie să aveți grijă să nu lăsați niciodată respirația să se oprească. Respirația trebuie să fie mereu în mișcare, o mișcare intensă — tot aerul să fie schimbat, înăuntru și în afară. Nu trebuie să lăsați niciodată respirația să se blocheze înăuntru; să nu o mențineți când, să zicem, vă e greu să adoptați ori să rămâneți într-o anumită. poziție. Asta pune foarte multă presiune pe punctele de blocaj — iar asta e- ultimul lucru pe care ni-l dorim. Și acum o să vă spun un ultim pont, care o să vă ajute de fiecare dată să nu vă lăsați respirația să se blocheze. Amintiți-vă să fiți cu deosebire atent aici — l-am atins pe frunte, exact deasupra punctului aflat la jumătatea distanței dintre sprâncene — și aici, am adăugat, atingându-i cu două degete colțurile gurii și ridicându-le ca să formeze un zâmbet. " Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Cum functioneaza Yoga?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Cum functioneaza Yoga și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Cum functioneaza Yoga scrisă de Geshe Michael Roach, Lama Christie Mcnally. Cum functioneaza Yoga a apărut în anul 2016. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2016 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Cum functioneaza Yoga este editura VIDIA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura VIDIA aici. Cartea Cum functioneaza Yoga face parte din categoria Dezv Spirituala. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 480 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Cum functioneaza Yoga și, de asemenea, sperăm că autorul Geshe Michael Roach, Lama Christie Mcnally, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
1 secunde