Rezumat Oracolul indian - -

Oracolul indian -prospectarea supranaturală în mod divin integrată a ceea ce urmează să se petreacă în existența noastră Acest oracol provine din hinduism, revelându-ne misterul și profunzimile străvechilor Vedă-e ale brahmanismului indian.
Citește tot rezumatul cărții Oracolul indian... Doctrina brahmanică promovează credința în nemurirea sufletului, precum și în revenirea sa constantă, în incarnări succesive, pe Pământ, pentru desăvârșirea sa, în conformitate cu karma acumulată în existențele ciclice și în virtutea unei Justiții Dumnezeiești Infailibile. Acest oracol va invita să vă ascultați vocea Inimii Spirituale - manifestare a scânteii divine (Ătman) din Dumnezeu Tatăl, care se află în fiecare ființă umană. Fragment: "18. FAMILIE Multe rude și multe opinii contradictorii provoacă tensiune și confuzie. Există riscul ruperii relației cu o rudă: fii diplomat. Semnificația numărului 18 Este un număr călăuzitor. Cei aflați sub influența acestui număr adesea fac greșeli cu consecințe pe termen lung. La 18 ani omul devine matur, se desparte de copilărie. Dar acesta este un hotar primejdios, multora chiar la vârsta de 18 ani li se petrec multe nenorociri, apar probleme de sănătate care necesită o vindecare îndelungată. 18 este și numărul dogmei religioase; caracter puternic, curaj și hotărâre; independență, înflăcărare, idealism, talent artistic, diplomație, altruism, vocație pentru sacrificiul personal în numele binelui colectiv; sinceritate înnăscută; efervescentă și pozitivism, trăirea momentului prezent, dinamism. Aspecte negative: încăpățânare, despotism, dificultatea de a înțelege și de a ierta; dorința acută de răzbunare. " Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Oracolul indian?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Oracolul indian și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Oracolul indian scrisă de -. Oracolul indian a apărut în anul 2016. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2016 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Oracolul indian este editura GANESHA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura GANESHA aici. Cartea Oracolul indian face parte din categoria Dezvoltare Spirituala. Este o carte ușor de citit, are doar 128 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Oracolul indian și, de asemenea, sperăm că autorul -, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde