Rezumat Masajul capului in traditia ayurvedica - Helen McGuinness

La modul tradițional, masajul a reprezentat o trăsătură importantă a vieții de familie de-a lungul generațiilor. Tradițiile indiene consideră că masajul păstrează forța vitală și energia trupului, fiind cea mai puternică modalitate de relaxare și reîntinerire.
Citește tot rezumatul cărții Masajul capului in traditia ayurvedica...   Deși tehnicile folosite în masajul ayurvedic al capului implică numai partea superioară a trupului, beneficiile potențiale sunt multiple. Se poate spune că masajul ayurvedic al capului este o terapie cu adevărat holistică, prin faptul că are multe beneficii fiziologice și psihologice. Mulți pacienți susțin că în urma acestei forme de tratament simț reechilibrarea întregului trup. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Masajul capului in traditia ayurvedica?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Masajul capului in traditia ayurvedica și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Masajul capului in traditia ayurvedica scrisă de Helen McGuinness. Masajul capului in traditia ayurvedica a apărut în anul 2018. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2018 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Masajul capului in traditia ayurvedica este editura GANESHA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura GANESHA aici. Cartea Masajul capului in traditia ayurvedica face parte din categoria Masaj Relaxare. Este o carte rezonabil de groasă - are 288 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Masajul capului in traditia ayurvedica și, de asemenea, sperăm că autorul Helen McGuinness, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
1 secunde