Rezumat Terapia dependentelor - Michael Craig Clemmens

În această carte inovatoare, Michael Craig Clemmens oferă un nou model de tratament pentru recuperarea pe termen lung, un model care trimite dincolo de paradigma tradițională a „bolii”. Autorul, convins că o viață mai bogată pentru dependentul în recuperare se bazează pe abstinență, explorează abordarea automodulării care duce la o schimbare a comportamentului din interiorul persoanei în paralel cu dezvoltarea și extinderea legăturilor cu ceilalți.
Citește tot rezumatul cărții Terapia dependentelor...   Terapia dependențelor constituie o integrare strălucită între consilierea dependențelor și psihoterapie. Această integrare provine de la o persoană care, evident, a trecut prin procesul recuperării. Este o carte gândită, provocatoare și utilă. O lectură obligatorie pentru psihoterapeuții care se specializează în domeniu. (Terence T. Gorski, președinte CENAPS)   Terapia dependențelor aduce o contribuție semnificativă în domeniul psihoterapiei. E o carte extrem de utilă pentru a înțelege procesul recuperării pe termen lung. Textul conține numeroase exemple clinice care acoperă o gamă largă, de la dependenți înraiți până la începători în ale consumului, de la facilitățile tratamentului în clinică până la terapia făcută acasă, de unul singur. Această carte va fi utilă clinicienilor care tratează pacienți în orice tip de cadru. (James Kepner, PhD, autor al lucrărilor Body Process și Healing Tasks)   Michael Craig Clemmens, PhD, este psiholog privat în Pittsburgh, Pennsylvania, specializat în terapia dependențelor și membru al Gestalt Institute of Cleveland. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Terapia dependentelor?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Terapia dependentelor și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Terapia dependentelor scrisă de Michael Craig Clemmens. Terapia dependentelor a apărut în anul 2012. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2012 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Terapia dependentelor este editura VIDIA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura VIDIA aici. Cartea Terapia dependentelor face parte din categoria Psiho,psihanaliza, Log. Este o carte rezonabil de groasă - are 212 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Terapia dependentelor și, de asemenea, sperăm că autorul Michael Craig Clemmens, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
1 secunde