Rezumat Lumea fascinanta a vibratiilor vol.5 - Henri Chretien

Lumea fascinantă a vibrațiilor, prin intermediul cărora se manifestă în cadrul Creației Dumnezeiești feluritele energii mai mult sau mai puțin tainice - volumul 5 Cancerul. Cauza lui. Tulburări și boli care îl preced.
Citește tot rezumatul cărții Lumea fascinanta a vibratiilor vol.5... Detecție. Analize. Protecție. Influența curenților telurici și radioactivi Cauza reală a cancerului ține mai degrabă de domeniul fizicii decât de acela al medicinei și acesta este motivul pentru care această cauză a fost căutată de atât de multă vreme. Cancerul are și o cauză electromagnetică ce este cel mai adesea nebănuită. Tulburările fiziologice sunt, într-o proporție mai mare de  80%, legate de fizică, legate de mediu, legate de influențele multiple care ne înconjoară. Cartea de față cuprinde în plus rezultatele celor mai recente cercetări ale autorului referitoare la receptivitatea celulelor, la tulburările generate de curenții exteriori, de excesul său de deficitul coloidal. În urma acestor constatări a rezultat o nouă terapeutică, din ce în ce mai mult utilizată de corpul medical, care a obținut deja mii de vindecări în cazul unor boli așa zis cronice și al tulburărilor precanceroase sau canceroase, ce persistau în ciuda multiplelor tratamente ce fuseseră aplicate anterior și care erau, atât unele, cât și celelalte, la fel de ineficiente. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Lumea fascinanta a vibratiilor vol.5?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Lumea fascinanta a vibratiilor vol.5 și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Lumea fascinanta a vibratiilor vol.5 scrisă de Henri Chretien. Lumea fascinanta a vibratiilor vol.5 a apărut în anul 2017. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2017 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Lumea fascinanta a vibratiilor vol.5 este editura GANESHA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura GANESHA aici. Cartea Lumea fascinanta a vibratiilor vol.5 face parte din categoria Minte Corp. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 400 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Lumea fascinanta a vibratiilor vol.5 și, de asemenea, sperăm că autorul Henri Chretien, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
1 secunde