Rezumat Culegere de probleme de fizica - Clasa10 - Iulian Stancu

Autorul culegerii de față este Doctor în Fizică, absolvent de Matematică și Jurnalism, cu vastă experiență în predarea fizicii la nivel liceal, animator al creșterii interesului pentru fizică în școală.
Citește tot rezumatul cărții Culegere de probleme de fizica - Clasa10... Culegerea se adresează atât elevilor de la clasele teoretice, cât și celor de la clasele tehnologice doritori de dezvoltarea capacității intelectuale.   Culegerea de probleme a fost elaborată în conformitate cu programa analitică de fizică pentru clasa a X-a și a fost concepută astfel încât să acopere în întregime programa. Lucrarea conține probleme de largă circulație, adaptate la situații din viața reală, selectate din alte culegeri de probleme, dar prelucrate și reformulate în spiritul manualelor alternative. Culegerea se adresează elevilor din clasa a X-a care studiază fizică, atât la filiera teoretică, cât și la cea tehnologică și vocațională. Lucrarea se dorește a fi un auxiliar util, atât în pregătirea elevilor pentru examenul de bacalaureat, cât și pentru admiterea în învățământul superior.  Culegerea conține un număr de 927 probleme prelucrate și adaptate la situații reale din viața de zi cu zi, structurate în cinci capitole. Seturile de probleme din cadrul fiecărui capitol sunt organizate pe grade de dificultate diferite, astfel încât să poată fi abordate treptat de către rezolvitori. Temele prevăzute cu asterisc (*) se adresează elevilor dornici de aprofundare și curioși în problematica temei respective. La finalul parcurgerea acestei culegeri elevii vor face un pas important în înțelegerea fizicii, atât la clasă, cât și în pregătirea pentru concursurile școlare.  Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Culegere de probleme de fizica - Clasa10?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Culegere de probleme de fizica - Clasa10 și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Culegere de probleme de fizica - Clasa10 scrisă de Iulian Stancu. Culegere de probleme de fizica - Clasa10 a apărut în anul 2016. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2016 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Culegere de probleme de fizica - Clasa10 este editura EDIDACTICA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura EDIDACTICA aici. Cartea Culegere de probleme de fizica - Clasa10 face parte din categoria Culegeri Auxiliare. Este o carte ușor de citit, are doar 134 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Culegere de probleme de fizica - Clasa10 și, de asemenea, sperăm că autorul Iulian Stancu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
1 secunde