Rezumat Abuzul si violenta asupra persoanelor varstnice - Constantin Bogdan


Citește tot rezumatul cărții Abuzul si violenta asupra persoanelor varstnice... �� Constantin Bogdan s-a născut în București la 6 aprilie 1934 • Medic primar, specializat în Medicina Internă și Geriatrie-Gerontologie • Doctor în medicină și cadru didactic • Autor a 12 volume de specialitate: medicină, sociologie, antropologie, etică și bioetică, educație • Membru în colegiul de redacție și colegiul științific al mai multor periodice medicale, de educație, culturale • Distins cu Premiul „Voce culturală radiofonică" în 1999 și cu ,Până de Aur" în 2012 (Viața Medicală) • În 1990 are inițiativa fondăril „Societății Medicilor Scriitori și Publiciști din România" (SMSPR), fiind ales vicepreședinte cu mai multe mandate, până în septembrie 2014, când este ales de Adunarea Generală președinte • În 2003 se organizează al 47-lea Congres UMEM la București, prin eforturile și coordonarea sa, realizare unanim apreciată de toți participanții (au fost reprezentate 15 societăți naționale), Constantin Bogdan fiind distins pentru organizarea acestui eveniment reușit cu Premiul „Georges • Dumitresco" (medic scriitor și pictor de origine română, stabilit în Elveția) • 2006-2010 Constantin Bogdan a fost ales vice-președinte UMEM, iar din 2010 rnembru în Consiliul de conducere.    Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Abuzul si violenta asupra persoanelor varstnice?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Abuzul si violenta asupra persoanelor varstnice și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Abuzul si violenta asupra persoanelor varstnice scrisă de Constantin Bogdan. Abuzul si violenta asupra persoanelor varstnice a apărut în anul 2016. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2016 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Abuzul si violenta asupra persoanelor varstnice este editura EPUBLISHERS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura EPUBLISHERS aici. Cartea Abuzul si violenta asupra persoanelor varstnice face parte din categoria Sociologie. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 368 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Abuzul si violenta asupra persoanelor varstnice și, de asemenea, sperăm că autorul Constantin Bogdan, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde