Rezumat Ceai cu mine? - Carina Dinu

Ceai cu mine? este o altfel de invitație ceai. Este o invitație spre o altă lume, plină de căldură, liniștitoare, aromată, cu gust surprinzător, așa că acea băutură pe care cel mai adesea o punem în ceșcuțe și o bem cu miere și lămâie.
Citește tot rezumatul cărții Ceai cu mine?... Este vorba de lumea din fiecare dintre noi, în care cel mai important „ingredient" este iubirea; cam ce am pus eu în fiecare pliculeț de poezie. Te invit la un ceai cu mine ca să descoperi ce ai în tine, acolo undeva în suflet. - Carina Dinu Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Ceai cu mine??

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Ceai cu mine? și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Ceai cu mine? scrisă de Carina Dinu. Ceai cu mine? a apărut în anul 2015. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2015 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Ceai cu mine? este editura EPUBLISHERS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura EPUBLISHERS aici. Cartea Ceai cu mine? face parte din categoria Poezie. Este o carte subțirică, are numai 84 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Ceai cu mine? și, de asemenea, sperăm că autorul Carina Dinu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
1 secunde