Rezumat Lovitura de teatru - Andreas Petrescu

Lovitura de teatru - Trei piese: Mă mut la mama Mă mut la... tată? Căsătorie în trei Mă mut la mama este mai mult decât o comedie atașantă și un spectacol cu mare succes la public. Cred că a devenit un fenomen ce se cade luat în seamă.
Citește tot rezumatul cărții Lovitura de teatru... - Yorick Nu am văzut de mult un film la cinema sau TV la care să râd atât cât am râs la piesa asta. La un moment dat, uiți că ești la o piesă de teatru și parcă te uiți pe fereastra vecinului (nu că ar fi indicat) și observi o scenă mai lungă, din viața acestuia. Am râs cu lacrimi! O comedie excelentă, pe alocuri însă ușor tristă, sau chiar cu accente tragice. Povestea optimistă, ruptă din realitatea vieții de familie și jucată excepțional de cei trei actori. (Ce spun spectatorii) Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Lovitura de teatru?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Lovitura de teatru și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Lovitura de teatru scrisă de Andreas Petrescu. Lovitura de teatru a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Lovitura de teatru este editura EPUBLISHERS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura EPUBLISHERS aici. Cartea Lovitura de teatru face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte ușor de citit, are doar 180 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Lovitura de teatru și, de asemenea, sperăm că autorul Andreas Petrescu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde