Rezumat Sarbatorile la romani - Tudor Pamfile

Tipărită în trei volume ( I: Sărbătorile de vară, 1910; II: Sărbătorile de toamnă, 1914; III: Crăciunul, 1914), în prestigioasa colecție 'Din viața poporului român' a Academiei Române, lucrarea Sărbătorile la romani, de Tudor Pamfile continuă exegeza lui Simeon Florea Marian (asupra sărbătorilor de iarnă și de primăvară) și constituie (împreună cu aceasta) cea mai importantă cercetare dedicată sărbătorilor populare românești de peste an.
Citește tot rezumatul cărții Sarbatorile la romani... Devenită o raritate bibliofilă, lucrarea se reeditează pentru prima dată după mai bine de opt decenii de la apariție. Cartea cuprinde: Sărbătorile de vară la români, Sărbătorile de toamnă și Postul Crăciunului și Crăciunul Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Sarbatorile la romani?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Sarbatorile la romani și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Sarbatorile la romani scrisă de Tudor Pamfile. Sarbatorile la romani a apărut în anul 2018. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2018 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Sarbatorile la romani este editura SAECULUM VIZUAL - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura SAECULUM VIZUAL aici. Cartea Sarbatorile la romani face parte din categoria Civilizatii Mitologie. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 432 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Sarbatorile la romani și, de asemenea, sperăm că autorul Tudor Pamfile, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII SARBATORILE LA ROMANI PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde