Rezumat La celebration du mystere fascinant du Yoni + CD Yoni Puja - -

La celebration du mystere fascinant du Yoni • Celebrating the fascinating mystery of the Yoni • Celebrarea misterului fascinant al Yoni-ului  - Yonipujananda Carte în limba franceză, engleză și română.
Citește tot rezumatul cărții La celebration du mystere fascinant du Yoni + CD Yoni Puja... Conține CD. O carte inedită în felul ei care celebrează yoni-uI? Este necesar să va dezvălui mai întâi faptul că termenul „yoni" este acel cuvânt sanscrit care desemnează în ansamblul lor organele genitale feminine. Venerat și admirat de-a lungul timpului drept matricea originară, drept sursa existenței, drept focarul de unde fiecare ființă umană tânjește să revină pentru a redescoperi beatitudinea începutului, yoni-ul a fost prețuit și adorat de unii, fiind totuși adeseori într-un mod greșit înțeles. În sistemul milenar Tantra Yoga simbolul yoni-ului este slăvit și elogiat drept un potir al feminității universale și al misterului ce este neîntinat de imaginea actului sexual sau de dorințele sexuale vulgare. (...) Vă sugeram ca punct de pornire în transfigurarea imaginilor acestui album: arhetipul corespunzător yoni-ului femeii este matricea primordială, este izvorul feminității și al energiei feminie creatoare macrocosmice. Acesta este unul din misterele cele mai rafinate ale universului feminin. (Editorul) Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi La celebration du mystere fascinant du Yoni + CD Yoni Puja?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând La celebration du mystere fascinant du Yoni + CD Yoni Puja și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie La celebration du mystere fascinant du Yoni + CD Yoni Puja scrisă de -. La celebration du mystere fascinant du Yoni + CD Yoni Puja a apărut în anul 2012. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2012 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea La celebration du mystere fascinant du Yoni + CD Yoni Puja este editura GANESHA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura GANESHA aici. Cartea La celebration du mystere fascinant du Yoni + CD Yoni Puja face parte din categoria Dezvoltare Spirituala. Este o carte ușor de citit, are doar 166 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând La celebration du mystere fascinant du Yoni + CD Yoni Puja și, de asemenea, sperăm că autorul -, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde