Rezumat Cum sa ne pastram copiii aproape - Gordon Neufeld, Gabor Mate

Cum să ne păstrăm copiii aproape. De ce părinții trebuie să fie mai importanți decât prietenii Cum să ne păstrăm copiii aproape aduce în centrul atenției un nou fenomen. Orientarea copiilor și adolescenților spre prietenii lor mai degrabă decât spre familia lor.
Citește tot rezumatul cărții Cum sa ne pastram copiii aproape... Dr. Gordon Neufeld a numit acest fenomen ”orientarea către egali”. În Cum să ne păstrăm copiii aproape Dr. Gordon Neufeld și Gabor Mate vorbesc despre tendința copiilor și a tinerilor de a se îndrepta spre cei de aceiași vârstă cu ei. Copiii vor încerca să găsească la egalii lor sentimentul de acceptare, valori similare și coduri de comportament. Dr. Gordon Neufeld și Gabor Mate atrag atenția despre cum orientarea spre egali subminează coeziunea familială și încurajează o cultură agresivă și sexualizată. Cum să ne păstrăm copiii aproape oferă o explicație puternică pentru agresiunile școlare și violentă în rândul tinerilor. Efectele orientării spre egali sunt dureroase și dăunătoare. Odată explicația oferită se va găsi și rezolvarea. Conceptele, principiile și sfaturile practice oferite de Cum să ne păstrăm copiii aproape îi vor împuternici pe părinți să le satisfacă copiilor nevoia înnăscută de a-și găsi direcția. Își vor lua drept modele valorile familiei și nu pe cele ale egalilor. Un întreg capitol, Post – scriptum pentru era digitală – cum să vă păstrați copiii aproape în epoca internetului, a telefoanelor mobile și a jocurilor video este dedicat problemei actuale pe care o reprezintă revoluția digitală scăpată de sub control. O gură de aer proaspăt. Pe lângă povestiri reale ale unor familii găsești explicații simple despre dezvoltarea creierului la copii. Pe lângă asta veți afla că există speranță și că ne putem păstra copiii aproape. - The Globe and Mail Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Cum sa ne pastram copiii aproape?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Cum sa ne pastram copiii aproape și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Cum sa ne pastram copiii aproape scrisă de Gordon Neufeld, Gabor Mate. Cum sa ne pastram copiii aproape a apărut în anul 2017. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2017 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Cum sa ne pastram copiii aproape este editura MULTI MEDIA EST PUBLISHING - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura MULTI MEDIA EST PUBLISHING aici. Cartea Cum sa ne pastram copiii aproape face parte din categoria Educatie Psihologie. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 350 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Cum sa ne pastram copiii aproape și, de asemenea, sperăm că autorul Gordon Neufeld, Gabor Mate, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII CUM SA NE PASTRAM COPIII APROAPE PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde