Rezumat Asediul - Anonimus

Noi sperăm ca aceste pagini, lipsite de pretenții în ceea ce privește forma, dar profunde din punct de vedere al fondului, îi vor vorbi inimii tale și vor trezi în ființa ta conștientizarea necesității unei practici spirituale riguroase, precum și a stării de responsabilitate aferentă.
Citește tot rezumatul cărții Asediul... Vei ști de acum înainte că dacă niște suflete suferinde pot acționa împotriva lucrării Domnului, sprijinindu-se pe slăbiciunile omenești, există zeci de mii de binefăcători spirituali, mesageri ai Cerurilor, care îl susțin, îl protejează, îl impulsionează pe cel care acționează într-un mod cinstit și adevărat, fără a-i lua vreodată oportunitatea de a învăța și de a mărturisi. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Asediul?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Asediul și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Asediul scrisă de Anonimus. Asediul a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Asediul este editura GANESHA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura GANESHA aici. Cartea Asediul face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte rezonabil de groasă - are 234 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Asediul și, de asemenea, sperăm că autorul Anonimus, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
1 secunde