Rezumat Desculta printre pietre reci Vol.1 - Alexandru Chermeleu

După succesul primelor două cărți bestseller, Iubind-o pe Ea și Răi și Iad în Iubire, două titluri care s-au vândut la nivel național în peste 100.000 de exemplare, Alexandru Chermeleu lansează primul român în două volume, „Desculță Printre Pietre Reci”.
Citește tot rezumatul cărții Desculta printre pietre reci Vol.1... O poveste fascinantă în care suferința și bucuria sunt îmbinate într-un mod inedit. O călătorie alături de trei personaje controversate, trei personaje ce adăpostesc secrete teribile. Descoperă povestea lor și fă parte din rândurile cărții, conturându-ți o lume proprie. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Desculta printre pietre reci Vol.1?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Desculta printre pietre reci Vol.1 și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Desculta printre pietre reci Vol.1 scrisă de Alexandru Chermeleu. Desculta printre pietre reci Vol.1 a apărut în anul 2018. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2018 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Desculta printre pietre reci Vol.1 este editura STYLISHED - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura STYLISHED aici. Cartea Desculta printre pietre reci Vol.1 face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte ușor de citit, are doar 192 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Desculta printre pietre reci Vol.1 și, de asemenea, sperăm că autorul Alexandru Chermeleu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII DESCULTA PRINTRE PIETRE RECI VOL.1 PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde