Rezumat Rai si Iad in iubire - Alexandru Chermeleu

Cartea Rai si Iad in iubire nu este numai o carte. Este un drum pe care il vei parcurge alaturi de autor inspre implinire. In aceasta carte vei descoperi experiente de viata, povesti in care te vei regasi, momente unice. O carte ce iti va deschide ochii mintii si alveolele inimii, eliberandu-ti sufletul de prejudecati si convingeri limitative. O carte in care vei descoperi atat Raiul cat si Iadul.
Citește tot rezumatul cărții Rai si Iad in iubire... Iadul din care vei reusi sa iesi, imbratisand Gradina Edenului si ingerii care te vegheaza necontenit. O carte de dezvoltare personala si spirituala ce iti va schimba perceptia asupra relatiilor de cuplu si interumane, asupra barbatilor si femeilor din jurul tau, asupra ta si, de ce nu, perceptia asupra vietii.     Fragment din volum:       “Exista furtuni de nisip in toti oamenii. Unii au praf in ochi iar altii, isi sterg obrajii atunci cand lacrimile se transforma in pietre dure. Cand doua maini nu se mai intrepatrund. Cand ochii nu mai tintesc priviri si cand doua trupuri se racesc sub semnul unei singuratati, prietene cu iarna. Exista furtuni de nisip in noi toti. Atunci cand gandurile rascolesc alte ganduri. Cand ploi aurite cad peste o piele fina ce a uitat sa mai fie mangaiata in avalul fiintei. Furtuni de nisip ce lasa cicatrici microscopice. Multe gauri in minte si in inima. Puncte de suspensie ce indeparteaza iubirea celor doi si o paralizeaza in ecoul batailor de ceas. Caci daca pana acum, doua inimi bateau pentru unul si acelasi gand, mai departe ele bat separat. Ca doua clopote ce nu-si mai intalnesc clinchetul. Precum doua vorbe purtate agale peste vantul ce adie prin porii trupului.      Furtuni de nisip in iubire. Atunci cand Ea a incetat sa mai fie o furtuna pentru tine, iar tu al uitat sa-i mai atingi nisipul cald... cu talpile.      Cred ca toti am trecut prin suferinta mintii si a inimii. A unei fiinte incatusate de strigatul unui trup ce cauta alinare. Cred ca toti am avut sufletul mototolit si aruncat intr-un colt uitat de lume. Un colt mizerabil unde sufletul unuia se inghesuie pentru a-l primi pe celalalt. Asemenea unei bucati de hartii strivite in mainile ce nu mai asculta de vocea noastra interioara. O hartie mazgalita in culori obraznice si prea stridente ochilor ce au uitat sa mai priveasca inainte.      Cred ca toti am fost impuscati in inima cu premeditarea parsiva a impostorului de suflete. Toti ne-am ghemuit sau am ingenunchiat inaintea trecutului si al unui ego inmiresmat in balsamul neputintei. Toti am scrasnit din dinti in fata celorlalti atunci cand eram intrebati daca suntem fericiti. Gura spunea ca da, insa inima descifra cu totul altceva." Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Rai si Iad in iubire?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Rai si Iad in iubire și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Rai si Iad in iubire scrisă de Alexandru Chermeleu. Rai si Iad in iubire a apărut în anul 2016. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2016 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Rai si Iad in iubire este editura BOOKZONE - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura BOOKZONE aici. Cartea Rai si Iad in iubire face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte rezonabil de groasă - are 261 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Rai si Iad in iubire și, de asemenea, sperăm că autorul Alexandru Chermeleu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII RAI SI IAD IN IUBIRE PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde