Rezumat Poezii alese - George Toparceanu

S
Citește tot rezumatul cărții Poezii alese... eria Poeți mari pentru cei mici este o serie prin care ne propunem să aducem mai aproape de copii poezia românească, într-un mod care nu a fost realizat așa cum trebuie până acum: prin volume care să cuprindă texte valoroase și ilustrații deosebite, realizate în condiții grafice excepționale și care să transmită o atmosferă caldă și pozitivă. Poeziile lui George Topîrceanu se adresează celor mai mici dintre „clientii” noștri – copii de 4-6 ani. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Poezii alese?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Poezii alese și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Poezii alese scrisă de George Toparceanu. Poezii alese a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Poezii alese este editura AQUILA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura AQUILA aici. Cartea Poezii alese face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte subțirică, are numai 48 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Poezii alese și, de asemenea, sperăm că autorul George Toparceanu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde