Rezumat Evocari de razboi - George Topirceanu - George Toparceanu

Pentru atmosfera din campaniile militare ale anilor 1913 și 1916, cu enormele greșeli ale căpeteniilor militare și cu nepregătirea cronică a trupelor noastre, memorialistica lui Topârceanu reprezintă un document excepțional.
Citește tot rezumatul cărții Evocari de razboi - George Topirceanu... „Acuratețea și precizia amănuntelor – remarcă Nicolae Manolescu –, umorul, tonul direct al relatării, fără ifose stilistice și fără inutilă moralizare, fac din aceste pagini o literatură net superioară și mult mai modernă decât cea mai mare parte a prozei noastre din primele decenii ale secolului XX“. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Evocari de razboi - George Topirceanu?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Evocari de razboi - George Topirceanu și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Evocari de razboi - George Topirceanu scrisă de George Toparceanu. Evocari de razboi - George Topirceanu a apărut în anul 2006. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2006 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Evocari de razboi - George Topirceanu este editura SCRISUL ROMANESC - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura SCRISUL ROMANESC aici. Cartea Evocari de razboi - George Topirceanu face parte din categoria Memorii Jurnal. Este o carte rezonabil de groasă - are 232 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Evocari de razboi - George Topirceanu și, de asemenea, sperăm că autorul George Toparceanu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde