Rezumat O huca in minunatul Inand - Michael Haulica

Pentru a înțelege de ce s-au întîmplat toate acestea, care este semnificația lucrurilor, ar trebui să mă întorc în timp la momentul în care am primit ultima comandă: Kill Lotek. Mi-a sunat ca un titlu de film.
Citește tot rezumatul cărții O huca in minunatul Inand... Ca al unei cărți polițiste. Ca numele unui blog. Acesta este blogul Kill Lotek scris de mine, William Tally Metro Holografix, gibson de două ore și, ca orice gibson, dornic și dator să pîrlească în fiecare zi cîte ceva. Nu știu dacă, pentru acest blog, va mai exista și un mîine. Nu știu nici măcar dacă pentru mine va mai exista un mîine. Așa că, dacă vreau cu adevărat să deslușesc înțelesul întîmplărilor din ultima vreme, dacă vreau cu adevărat să aflu cine sînt, ce sînt, să nu mai pierdem vremea, să încep să scriu faptele, așa cum au fost, așa cum le-am trăit. Cum zicea cineva, "Viața nu este cea pe care ai trăit-o, ci aceea pe care ți-o amintești și cum ți-o amintești spre a o povesti". Fragment din cartea "O hucă în minunatul Inand" de Michael Hăulică: "Cînd am auzit-o pe Veronica strigîndu-mă, am simțit pe loc că am o erecție cum nu mai avusesem în viața mea. E drept că nici un instrument că al lui Conan nu mai avusesem... Am intrat în bucătărie ud leoarcă, cu bustul gol, cu bretelele salopetei atîrnîndu-mi pe lîngă coapse. Parcă retrăiam aceeași secvență, parcă intrasem într-o buclă, dar speram că, de data asta, deznodămîntul să fie altul, graful să fie mai bine trasat, mai atent, variabilele să fie identificate mai corect. Veronica m-a poftit să iau loc pe un scaun, mi-a adus paharul cu apă și a rămas acolo, lîngă mine, aproape atingîndu-mă. Era într-un halat subțire prin care îi ghiceam formele, și nici nu-mi era greu să i le ghicesc, doar o văzusem de atîtea ori goală, pe șezlongul de pe terasa din spate. Am dat paharul pe gît și un fir de apă mi s-a prelins din colțul gurii spre bărbie. S-a aplecat și ușor, cu limba, a cules pentru ea cîteva picături. I-am băgat o mînă pe sub halat și am urcat tot mai sus pe pulpa ei pînă am dat de locul acela care era gata să mă primească. Și chiar m-a primit, n-avea nimic pe ea decît halatul ăla care, nu știu cum, s-a deschis deodată lăsîndu-i la vedere pielea pe care, de dincolo de geamul biroului de la mansardă, am tot încercat s-o ghicesc cît era de fină, de mătăsoasă... Ei, uite că pielea ei era dincoace de închipuirile mele, era chiar la marginea mea, o simțeam în vîrful degetelor și era mai mult decît orice închipuire avusesem vreodată. Veronica era o femeie minunată și a fost o amantă desăvîrșită și atunci și în alte zile de vineri care au urmat. " Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi O huca in minunatul Inand?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând O huca in minunatul Inand și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie O huca in minunatul Inand scrisă de Michael Haulica. O huca in minunatul Inand a apărut în anul 2016. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2016 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea O huca in minunatul Inand este editura TRITONIC - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura TRITONIC aici. Cartea O huca in minunatul Inand face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte ușor de citit, are doar 135 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând O huca in minunatul Inand și, de asemenea, sperăm că autorul Michael Haulica, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII O HUCA IN MINUNATUL INAND PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde