Rezumat Misterioasa scrisoare a domnului Tesla - Eugen Cadaru

Cartea conține o nuvelă și cinci povestiri care, dincolo de „ambalajul” ultra-tehnologic al unora dintre ele, explorează concepte din proximitatea metafizicii, precum natura realității, inteligența universală, relativitatea temporală sau mecanismele inspirației.
Citește tot rezumatul cărții Misterioasa scrisoare a domnului Tesla... Eugen Cadăru (n. 1973) este licențiat în științe juridice (Facultatea de Drept a Universității București, promoția 1997), s-a specializat în legislația dreptului de autor și în legislația comunicării, iar în anul 2009 a obținut doctoratul în Cinematografie și Media la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale București cu o teză intitulată “Realismul Magic în artă cinematografică”. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Misterioasa scrisoare a domnului Tesla?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Misterioasa scrisoare a domnului Tesla și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Misterioasa scrisoare a domnului Tesla scrisă de Eugen Cadaru. Misterioasa scrisoare a domnului Tesla a apărut în anul 2017. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2017 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Misterioasa scrisoare a domnului Tesla este editura TRITONIC - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura TRITONIC aici. Cartea Misterioasa scrisoare a domnului Tesla face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte ușor de citit, are doar 170 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Misterioasa scrisoare a domnului Tesla și, de asemenea, sperăm că autorul Eugen Cadaru, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII MISTERIOASA SCRISOARE A DOMNULUI TESLA PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde