Rezumat Suflet de hartie - Mira Tanase

Suflet de hârtie este o poveste normală pentru mine, Mira Tănase, oarecum normală pentru cei care mă cunosc, dar sunt șanse ca Suflet de hârtie să fie pentru restul, o ciudățenie, o povestire absurdă și dusă la extrem.O poveste trăită între vis și realitate, între lumea aceasta și o lume paralelă mută.
Citește tot rezumatul cărții Suflet de hartie... Suflet de hârtie vrei să citești după ce ai avut răbdare cu primele pagini ca să te convingi că porumbeii sunt bine până la final. "Un roman de dragoste poetic, un monolog interior sfâșietor, o femeie care iubește muzica și viața, un bărbat care nu poate fi înlocuit... o carte care merită citită și care te face să meditezi asupra sensului vieții. Mira Tănase este o voce distinctă, fără îndoială " - LETRAS Fragment din cartea "Suflet de hârtie" de Miră Tănase "Mi-am propus ca în seara asta o să meditez. Poate așa reușesc să mă adun și să mă odihnesc la noapte. Ceai de tei, liniște, lumina difuză și încerc să nu mă gândesc la nimic, să alung toate gândurile spre necunoscut... să las liniștea să graviteze în jurul meu... Tu ce faci aici? De ce îmi împletești codițe... ești sigur că vrei să faci asta? Vezi că mi-a crescut mult părul în ultima vreme... gata, nu mă mai mișc, te las să miști degetele în părul meu... e bine... sigur că îmi aduc aminte că îți plăcea tot timpul să faci asta... te credeai vrăjitorul ce transformă părul meu bălai în spice de grâu... da, frumoase vremuri... nu, nu te opri, împletește-l pe tot și spune-mi ce ai mai făcut... degetele tale sunt la fel de firave, doar că sunt reci... nu, nu mă deranjează... aș vrea doar să le dau un strop de viață, de căldură.... așează-ți palmele pe fata mea așa cum făceai când ne întâlneam și atinge-mi fruntea cu buzele te rog, vreau să te simt aproape... mă simt în siguranță când ești lângă mine..." Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Suflet de hartie?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Suflet de hartie și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Suflet de hartie scrisă de Mira Tanase. Suflet de hartie a apărut în anul 2017. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2017 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Suflet de hartie este editura LETRAS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura LETRAS aici. Cartea Suflet de hartie face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte subțirică, are numai 96 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Suflet de hartie și, de asemenea, sperăm că autorul Mira Tanase, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII SUFLET DE HARTIE PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde