Rezumat Mancaruri si dulciuri de post ed.4 - Garoafa Coman

Mâncăruri și dulciuri de post, Garoafa Coman - Editura Bizantină   Mulți dintre dumneavoastră știu, probabil, că această carte a fost prima carte de rețete cu mâncăruri și dulciuri de post care a circulat în România.
Citește tot rezumatul cărții Mancaruri si dulciuri de post ed.4... Ea a depășit de mult 150.000 de exemplare. Mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat gândul alcătuirii și publicării ei. A fost mai întâi un dar pentru mine, apoi un dar pe care l-am oferit cu toată dragostea celor care au avut bunăvoința să-l primească. Bucuria mea este cu atât mai mare cu cât știu și simt că noi, mamele și soțiile, punem la mijloc toată dragostea și priceperea pentru cei dragi ai noștri chiar și într-o perioadă de post. (Garoafa Coman) Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Mancaruri si dulciuri de post ed.4?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Mancaruri si dulciuri de post ed.4 și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Mancaruri si dulciuri de post ed.4 scrisă de Garoafa Coman. Un aspect interesant despre cartea Mancaruri si dulciuri de post ed.4 este că se află în Top 100 cele mai populare cărți din România, fiind mai exact pe poziția 0 în preferințele cititorilor români. Editura la care s-a publicat cartea Mancaruri si dulciuri de post ed.4 este editura BIZANTINA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura BIZANTINA aici. Cartea Mancaruri si dulciuri de post ed.4 face parte din categoria Bucatarie. Este o carte rezonabil de groasă - are 271 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Mancaruri si dulciuri de post ed.4 și, de asemenea, sperăm că autorul Garoafa Coman, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII MANCARURI SI DULCIURI DE POST ED.4 PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde