Rezumat Placinte Si Placintele - Garoafa Coman

Plăcinta are atât o puternică dimensiune tradițională - întotdeauna ne vom întoarce la plăcintă cu brânză! -, dar în același timp și o dimensiune ce ține exclusiv de creativitate, de imaginație: orice ingredient, în combinația potrivită, poate naște o plăcintă.
Citește tot rezumatul cărții Placinte Si Placintele... Am fost uimită de mulțimea combinațiilor de ingrediente, care pot constitui o umplutură pentru plăcintă.  Am încercat să adun în această carte un buchet cât mai bogat de rețete: unele moștenite din familie sau împrumutate de la prietene mai vârstinice și mai experimentate decât mine, altele inspirate și adaptate din bucătăria grecească. Parte din ele sunt rețete proprii. Le veți afla grupate în patru capitole, în funcție de anotimpul în care este cel mai potrivit să le pregătim și în care dispunem de ingredientele necesare.  - Garoafa Coman

Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Placinte Si Placintele?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Placinte Si Placintele și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Placinte Si Placintele scrisă de Garoafa Coman. Placinte Si Placintele a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Un aspect interesant despre cartea Placinte Si Placintele este că se află în Top 100 cele mai populare cărți din România, fiind mai exact pe poziția 0 în preferințele cititorilor români. Editura la care s-a publicat cartea Placinte Si Placintele este editura BIZANTINA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura BIZANTINA aici. Cartea Placinte Si Placintele face parte din categoria Bucatarie. Este o carte ușor de citit, are doar 136 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Placinte Si Placintele și, de asemenea, sperăm că autorul Garoafa Coman, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII PLACINTE SI PLACINTELE PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde