Rezumat Strainul. Roadele linistirii - Georgios Mantzaridis

    "Roadele liniștirii, ale isihiei, despre care vorbește această carte, punându-ne în față câteva din cele mai spectaculoase exemple întrupate în viață și personalitatea unor părinți contemporani cu noi, în mare parte, roadele liniștirii, așadar, sunt rodite de harul dumnezeiesc revărsat în cei care au reușit să întoarcă spatele lumii și să se așeze cu fața spre Dumnezeu, nu fizic evident, ci în duh, cu vrerea, cu hotărârea minții și mai ales a inimii.
Citește tot rezumatul cărții Strainul. Roadele linistirii...     Cartea are forța extraordinară a cuvântului redus la esențial, decantat la maximum prin filtrele unei vieți închinate gândirii teologice, dar înainte de orice închinate lui Dumnezeu și semenilor, ieșit din creuzetul propriei experiențe a dumnezeirii și a sfințeniei. Mărturisesc faptul că nu am întâlnit     la altcineva atâta limpezime în exprimarea celor mai adânci adevăruri ale credinței noastre, asemenea formulări scurte cu o cuprindere nemărginită de înțelesuri, istorisiri cu o forță de convingere pe care o au numai mărturiile nemijlocite. De altfel, Georgios Mantzaridis, pentru cei care l-au cunoscut, face parte el însuși din ceața celor pe care-i prezintă aici, fiind așezat pe calea isihiei și beneficiind de roadele acesteia. Semnul acestei așezări este tocmai capacitatea de înțelegere a lucrurilor pe care le prezintă și puterea pe care o imprimă cuvântului." - Pr. Constantin Coman în Cuvântul înainte Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Strainul. Roadele linistirii?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Strainul. Roadele linistirii și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Strainul. Roadele linistirii scrisă de Georgios Mantzaridis. Strainul. Roadele linistirii a apărut în anul 2017. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2017 (click ca să vezi lista cărților). Un aspect interesant despre cartea Strainul. Roadele linistirii este că se află în Top 100 cele mai populare cărți din România, fiind mai exact pe poziția 0 în preferințele cititorilor români. Editura la care s-a publicat cartea Strainul. Roadele linistirii este editura BIZANTINA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura BIZANTINA aici. Cartea Strainul. Roadele linistirii face parte din categoria Carte Ortodoxa. Este o carte ușor de citit, are doar 144 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Strainul. Roadele linistirii și, de asemenea, sperăm că autorul Georgios Mantzaridis, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII STRAINUL. ROADELE LINISTIRII PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde