Rezumat Tiserupisme - Anatoli Ciucurovschi

    “Cu economie remarcabilă de mijloace stilistice și lexicale, Anatoli Ciucurovschi realizează o „Comedie obscură”, populată cu schițe de portrete și caractere foarte elocvente.     Până și numele unor personaje ca Victoria Antifascistă, Călin Vaselin, Hanibal Beton etc.
Citește tot rezumatul cărții Tiserupisme... sporesc efectele umoristice absurdizante ale acestor minitexte.     Întoarcerea lumii pe dos din Tărâmul bizar pune în lumină o existență fictivă care este un analogism al celei reale.     Scriitura agreabilă și tonul hazos de „basm absurd” fac din Tărâmul bizar o lectură deschisă pentru toate vârstele.     Anatoli Ciucurovschi a deschis un culoar în proza noastră actuală pe care s-au înscris foarte puțini dintre prozatorii contemporani.” – Romul Munteanu Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Tiserupisme?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Tiserupisme și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Tiserupisme scrisă de Anatoli Ciucurovschi. Tiserupisme a apărut în anul 2017. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2017 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Tiserupisme este editura LETRAS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura LETRAS aici. Cartea Tiserupisme face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte subțirică, are numai 92 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Tiserupisme și, de asemenea, sperăm că autorul Anatoli Ciucurovschi, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

RECENZIILE CĂRȚII TISERUPISME PUBLICATE PE BOOKNATION

Recenzie „Țiserupisme” de Anatoli Ciucurovschi
Recenzie „Țiserupisme” de Anatoli Ciucurovschi
publicată la 2017-06-05 10:52:36
recenzie scrisă de Cristian Cărpenaru
0 secunde