Rezumat Secretul succesului - Robert Anthony

Puterea pe care o cauți nu se găsește nicăieri în exterior. Și nici în această carte. Însă informațiile pe care le conține Secretul succesului îți deschid cu adevărat ochii! Puterea pe care ți-o dorești trebuie descătușată.
Citește tot rezumatul cărții Secretul succesului... Învață ce înseamnă de fapt atitudinea pozitivă și vei putea, în sfârșit, să îți eliberezi forța și entuziasmul din interior. Fragment din carte: "DE CE POȚI SĂ TE SCHIMBI Pentru a realiza orice schimbare, trebuie ca mai întâi să ne schimbăm CREZURILE DOMINANTE care ne-au limitat conștiința. Este posibil să facem acest lucru întrucât noi ne construim propria noastră lume. Schimbarea este prejudiciată de subconștientul nostru și de imaginația noastră. Așa cum arată profesorul James, schimbarea începe prin a schimba aspectele interioare ale gândirii noastre. Știm, din experiență, că o schimbare exterioară se petrece abia după ce am efectuat o schimbare din interior. Când ne schimbăm GÂNDURILE SAU CREZURILE DOMINANTE, ne schimbăm nivelul intern de conștiință și, odată cu el, ne schimbăm circumstanțele externe. În celebra poveste „Alice în Țară din Oglindă", Alice avea o problemă: înainte de a putea înțelege noua ei lume, trebuia să accepte adevăruri noi în legătură cu lucruri vechi, familiare. Trebuia să se adapteze la noua ei lume. Dacă vă amintiți povestea, Alice a întâlnit niște cărți de joc. A observat că aceste cărți aveau două fete. Ca să cunoască bine întreaga persoană, trebuia să vadă ambele fete ale cărților. Cu alte cuvinte, trebuia să aibă o IMAGINE DE ANSAMBLU. Același lucru trebuie să-l facem noi, în viața noastră. Înainte de a ne schimba viața într-un mod pozitiv, trebuie să înfruntăm tot ce nu merge în viața noastră. În felul acesta, vom putea începe să construim acel pod care va face legătura între locul în care ne aflăm acum și locul unde vrem să fim, respectiv între ceea ce suntem acum și ceea ce vrem să devenim. „Omul se transformă singur într-un sclav în primul rând pentru că este ignorant și mai ales pentru că este ignorant în privința propriei persoane. Dacă nu se cunoaște pe el însuși, dacă nu înțelege cum funcționează mecanismele care-l alcătuiesc, omul nu poate fi liber, nu poate să-și conducă viața și va rămâne întotdeauna un sclav, o simplă jucărie la cheremul forțelor care acționează asupra lui. Iată de ce, în toate învățăturile vechi, prima cerință la începutul drumului către eliberare era «cunoaște-te pe tine însuți»." Gurdjieff Până acum, cea mai mare problemă a voastră a fost ignoranță în legătură cu propria persoană, faptul că nu ați știut cine sunteți și cine ați fost destinați să deveniți. Imaginea greșită pe care v-ați creat-o despre voi înșivă v-a împiedicat să vă eliberați potențialul nelimitat. Sunteți ca o pasăre în colivie, care habar nu are cât de vast este spațiul din afara cuștii. „Certitudinile greșite" v-au împiedicat să înțelegeți cât sunteți de valoroși, de capabili - cu adevărat unici. " Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Secretul succesului?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Secretul succesului și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Secretul succesului scrisă de Robert Anthony. Secretul succesului a apărut în anul 2011. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2011 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Secretul succesului este editura VIDIA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura VIDIA aici. Cartea Secretul succesului face parte din categoria Psihologie Practica. Este o carte rezonabil de groasă - are 204 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Secretul succesului și, de asemenea, sperăm că autorul Robert Anthony, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde