Rezumat In bucatarie cu regii - Nicolae Constatin Petrescu

Petrescu Constantin Nicolae este un mare iubitor de România. S-a născut la București, are 46 de ani și a lucrat 15 ani în firme străine, regionale sau multinaționale. Își iubește istoria și crede cu tărie în poporul țării sale.
Citește tot rezumatul cărții In bucatarie cu regii... Cartea În bucătărie cu regii îl are ca erou pe Nicolas Petrus, bucătar. Autorul descrie câteva zile din viața acestuia, alături de prietenii săi dacii. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi In bucatarie cu regii?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând In bucatarie cu regii și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie In bucatarie cu regii scrisă de Nicolae Constatin Petrescu. In bucatarie cu regii a apărut în anul 2017. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2017 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea In bucatarie cu regii este editura LETRAS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura LETRAS aici. Cartea In bucatarie cu regii face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte subțirică, are numai 56 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând In bucatarie cu regii și, de asemenea, sperăm că autorul Nicolae Constatin Petrescu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
1 secunde