Rezumat Zile si nopti de vara. 12 povesti de dragoste - Leigh Bardugo, Francesca Lia Block, Libba Bray

Vara asta ai cel puțin douăsprezece motive să te îndrăgostești (din nou). Așază-te comod și lasă-te cuprins de vraja celor 12 povestiri de dragoste scrise de unii dintre cei mai apreciați autori contemporani de literatură pentru adolescenți și tineri.
Citește tot rezumatul cărții Zile si nopti de vara. 12 povesti de dragoste... Te vor face să visezi cu ochii deschiși la plaje aurii, valuri înspumate, nopți înstelate și la apusuri și răsărituri feerice. Simți cum dragostea plutește în aer? Autori: Leigh Bardugo, Francesca Lia Block, Libba Bray, Cassandra Clare, Brandy Colbert, Tim Federle, Lev Grossman, Nina LaCour, Stephanie Perkins, Veronica Roth, Jon Skovron, Jennifer E. Smith Ediție coordonată de Stephanie Perkins Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Zile si nopti de vara. 12 povesti de dragoste?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Zile si nopti de vara. 12 povesti de dragoste și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Zile si nopti de vara. 12 povesti de dragoste scrisă de Leigh Bardugo, Francesca Lia Block, Libba Bray. Zile si nopti de vara. 12 povesti de dragoste a apărut în anul 2017. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2017 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Zile si nopti de vara. 12 povesti de dragoste este editura EPICA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura EPICA aici. Cartea Zile si nopti de vara. 12 povesti de dragoste face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 432 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Zile si nopti de vara. 12 povesti de dragoste și, de asemenea, sperăm că autorul Leigh Bardugo, Francesca Lia Block, Libba Bray, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde