Rezumat eBook Carte de identitati - Florina Pirjol

Pornind de la un istoric al conceptului de autoficțiune, eseul Florinei Pîrjol își propune o radiografie a fenomenului în spațiul românesc, cu un zoom pe câteva dintre textele reprezentative ale generației 2000.
Citește tot rezumatul cărții eBook Carte de identitati... Dar pentru a înțelege specificul autoficțiunii românești ヨ fie că este vorba despre repere validate canonic, cum sunt Exuvii sau Orbitor, fie despre textele mai fragile și mai polemice ale autoficționărilor Adrian Șchiop, Ionuț Chiva, Claudia Golea, Cecilia ștefănescu, Alexandru Vakulovski, Dragoș Bucurenci ș.a. ヨ a fost nevoie de o recuperare a rădăcinilor scriiturilor cu miez autobiografic pe teren autohton, de la scrierile reprezentanților școlii de la Târgoviște până la Radu Cosașu.

Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi eBook Carte de identitati?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând eBook Carte de identitati și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie eBook Carte de identitati scrisă de Florina Pirjol. Editura la care s-a publicat cartea eBook Carte de identitati este editura POLIROM - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura POLIROM aici. Cartea eBook Carte de identitati face parte din categoria Critica Literara. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând eBook Carte de identitati și, de asemenea, sperăm că autorul Florina Pirjol, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII EBOOK CARTE DE IDENTITATI PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde