Rezumat Efectul Mandela - Petru Berteanu

Un fel de Sherlock și un alt fel de Watson rezolvă mistere în Bucureștii de azi. Dar orașul participă la acțiune ca un personaj, cu sunetele, luminile, întunecimile și mirosurile lui. Și, mai ales, cu tot trecutul.
Citește tot rezumatul cărții Efectul Mandela... Bucureștiul, singura capitală a țării noastre, este gri. Am aflat-o din primul moment în care am pășit pe străzile lui, printre blocurile lui, în gările, metrourile și magazinele lui. Petru Berteanu reușește să demonstreze că sub gri sunt culori, unele vii și proaspete, altele vechi și mai estompate. Însă e numai o iluzie, fiindcă la finalul lecturii înțelegem cu toții că orașul este negru. O carte neașteptată, cu acțiunea întinsă pe mai multe decenii, cu personaje care pot rima cu Sherlock și Watson, dar care reușește să rămână foarte-foarte românească. ORomânie contemporană cu noi pe care însă, de multe ori, nu reușim să o vedem așa cum arată de fapt. - Bogdan Teodorescu Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Efectul Mandela?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Efectul Mandela și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Efectul Mandela scrisă de Petru Berteanu. Efectul Mandela a apărut în anul 2017. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2017 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Efectul Mandela este editura TRITONIC - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura TRITONIC aici. Cartea Efectul Mandela face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte ușor de citit, are doar 178 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Efectul Mandela și, de asemenea, sperăm că autorul Petru Berteanu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII EFECTUL MANDELA PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde