Rezumat Peripetiile lui Tanase - Cristina Baranescu

Tanase este un personaj pe care copiii se vor bucura să îl cunoască și să… îl coloreze. Pentru că este la fel ca ei: dornic de a face isprăvi demne de laudă; greșește și învață, descoperind, astfel, lumea.
Citește tot rezumatul cărții Peripetiile lui Tanase...   O istorioară despre legătura specială, dincolo de timp și spațiu, care dă valoare prieteniei. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Peripetiile lui Tanase?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Peripetiile lui Tanase și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Peripetiile lui Tanase scrisă de Cristina Baranescu. Peripetiile lui Tanase a apărut în anul 2015. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2015 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Peripetiile lui Tanase este editura FLOARE DE IRIS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura FLOARE DE IRIS aici. Cartea Peripetiile lui Tanase face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte subțirică, are numai 21 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Peripetiile lui Tanase și, de asemenea, sperăm că autorul Cristina Baranescu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde