Rezumat Ghid teoretic si aplicativ pentru realizarea lucrarii de licenta, disertatie - Florentin-Remus Mogonea - Florentin R. Mogonea, Florentina Mogonea, Alexandrina M. Popescu, Mihaela A. Stefan

   Lucrarea de față face referire, prin conținutul capitolelor și subcapitolelor sale la elementele componente (structură, dimensiune, exigențe formale, criterii de elaborare, echilibru între părți etc.) ale unei lucrări de licență/disertație care trebuie elaborată de studenți/masteranzii care au urmat programe de studii din cadrul domeniului socio-uman, respectiv științe ale educației.
Citește tot rezumatul cărții Ghid teoretic si aplicativ pentru realizarea lucrarii de licenta, disertatie - Florentin-Remus Mogonea... Facem precizarea ca structură, etapele, dimensiunea, bibliografia, anexele etc. lucrărilor de licență/diseriație sunt în directa relație cu exigențele și cerințele facultății. [...] o lucrare de licență la disciplinele tehnice va fi mult diferită [...] de o lucrare de licență la științe socio-umane, exacte sau la arte.     [...] Prezența lucrare se dorește a fi suport, material de sprijin în facilitarea redactării corecte de către absolvent a lucrării de licență/disertație, dar și în eficientizarea activităților de coordonare a acestor lucrări. În acest sens, lucrarea:     • prezintă aspectele generale privind lucrarea de licență/disertație (importantă, dimensiune, condiții, exigențe generale ale lucrării);     • evidențiază structura unei lucrări de licență/disertație;     • identifică etapele elaborării lucrării de licență/disertație;     • subliniază anumite aspecte legate de documentare: identificarea, selectarea, evaluarea, valorificarea surselor de documentare;     • punctează normele de redactare;     • conturează reguli de prezentare a lucrării de licență/disertație;     • propune grile de evaluare și autoevaluare;     • oferă modele, exemple ca puncte de sprijin în conceperea și elaborarea de către studenli a unei lucrări de licență/disertație     • oferă un variat material auxiliar (în Anexe), ca suporturi teoretice și aplicative.     Fiecare capitol include aspecte teoretice, descriptive, explicative, reflexive, dar sunt conturate și implicații practice, propuneri, sugestii, alternative.     [...] Ghidul de fală se adresează tuturor studenților/masteranzilor care urmează să susțină examenul de licență/disertație, indiferent de specialitate, cu prioritate celor care se pregătesc pentru cariera didactică. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Ghid teoretic si aplicativ pentru realizarea lucrarii de licenta, disertatie - Florentin-Remus Mogonea?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Ghid teoretic si aplicativ pentru realizarea lucrarii de licenta, disertatie - Florentin-Remus Mogonea și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Ghid teoretic si aplicativ pentru realizarea lucrarii de licenta, disertatie - Florentin-Remus Mogonea scrisă de Florentin R. Mogonea, Florentina Mogonea, Alexandrina M. Popescu, Mihaela A. Stefan. Ghid teoretic si aplicativ pentru realizarea lucrarii de licenta, disertatie - Florentin-Remus Mogonea a apărut în anul 2012. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2012 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Ghid teoretic si aplicativ pentru realizarea lucrarii de licenta, disertatie - Florentin-Remus Mogonea este editura UNIVERSITARIA CRAIOVA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura UNIVERSITARIA CRAIOVA aici. Cartea Ghid teoretic si aplicativ pentru realizarea lucrarii de licenta, disertatie - Florentin-Remus Mogonea face parte din categoria Carte Juridica. Este o carte ușor de citit, are doar 180 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Ghid teoretic si aplicativ pentru realizarea lucrarii de licenta, disertatie - Florentin-Remus Mogonea și, de asemenea, sperăm că autorul Florentin R. Mogonea, Florentina Mogonea, Alexandrina M. Popescu, Mihaela A. Stefan, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
1 secunde