Rezumat Relatii financiare internationale - Titu Netoiu

Relații financiare internaționale. Curs pentru uzul studenților de la specializarea Administrarea Afacerilor Obiectivele disciplinei: 1. Transmiterea către studenți a unor cunoștințe de bază, teoretice și practice, în domeniul afacerilor internaționale; 2.
Citește tot rezumatul cărții Relatii financiare internationale... Disciplina permite înțelegerea modului de derulare a unei afaceri internaționale; 3. Disciplina este destinată însușirii unor noțiuni cheie privind decontarea, tipologia și riscurile afacerilor 4. Prin parcurgerea ei studenții își vor dezvolta capacitatea de analiză a relațiilor financiare internaționale, a mediului de afaceri internațional. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Relatii financiare internationale?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Relatii financiare internationale și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Relatii financiare internationale scrisă de Titu Netoiu. Relatii financiare internationale a apărut în anul 2013. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2013 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Relatii financiare internationale este editura UNIVERSITARIA CRAIOVA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura UNIVERSITARIA CRAIOVA aici. Cartea Relatii financiare internationale face parte din categoria Finante Banci. Este o carte subțirică, are numai 74 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Relatii financiare internationale și, de asemenea, sperăm că autorul Titu Netoiu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde