Rezumat Highlights of British Culture and Literature - Codruta Mirela Stanisoara

    „În cadrul demersului eclectic al literaturii și culturii britanice autoarea îmbină elementele unei abordări teoretice științifice holistice cu acelea ale unui demers metodologic modern, bazat pe teoria predării comunicative a literaturii engleze cu adresabilitate directă cititorilor pe care îi implică în lecturi interactive.” - Prof.
Citește tot rezumatul cărții Highlights of British Culture and Literature... Univ. Dr. Emil Sîrbulescu, Universitatea din Craiova     „Lucrarea de față panoramează perioada veche, medievală și renascentistă a literaturii și culturii britanice, într-o simetrie conceptuală și structurală care accesibilizează informația și care, în același timp, consolidează o grilă de lectură critică, reflectivă, într-un demers policentric, asociativ, intertextual. În ceea ce privește contribuția adusă de autoare subliniem în acest punct valoarea studiului ca factor activizator, de eliminare a rutinei excesive. Cartea facilitează nu doar asimilarea și exploatarea creativă a cunoștințelor, dar și dezvoltarea competenței energizante, a competenței empatice, a competenței ludice, a competenței interacționale și a competenței organizatorice a cititorilor - elemente cheie în asigurarea autonomiei funcționale a acestora.” - Conf. Univ. Dr. Titela Vîlceanu, Universitatea din Craiova     Codruța-Mirelă Stânișoară este Profesor Universitar Doctor la Universitatea din Craiova, Facultatea de Litere, Drobeta Turnu-Severin, specializat în predarea culturii și literaturii britanice în perioada veche, medievală și renascentistă, profesor formator și metodist universitar abilitat de Consiliul Britanic din România. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Highlights of British Culture and Literature?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Highlights of British Culture and Literature și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Highlights of British Culture and Literature scrisă de Codruta Mirela Stanisoara. Highlights of British Culture and Literature a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Highlights of British Culture and Literature este editura UNIVERSITARIA CRAIOVA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura UNIVERSITARIA CRAIOVA aici. Cartea Highlights of British Culture and Literature face parte din categoria Litere Filologie. Este o carte ușor de citit, are doar 192 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Highlights of British Culture and Literature și, de asemenea, sperăm că autorul Codruta Mirela Stanisoara, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde