Rezumat Revista Literara Nr. 3 Septembrie 2017 - -

Ana Blandiana, RÂUL CU UN SINGUR MAL   Moartea pe malul căreia stau E numai o clipă de întrerupere, Cât să te hotărăști Să intri cu picioarele în apa rece ca gheața și să pășești înghețat pe pietrele lunecoase până la celălalt mal. Constantin Abaluță, SINGULARITATEA UNUI POEM E TOTUL    Operele scriitorului au valențe indiscernabile până la capăt.
Citește tot rezumatul cărții Revista Literara Nr. 3 Septembrie 2017... Cum spuneam mai înainte, gusturile se schimbă, realitatea își arde grăbită etapele etc. Îmi place să cred că fac parte dintre cei care vor rămâne pe totdeauna neîncadrabili. Sunt singular. Realizările mele au acest aer: de singularitate. Drumul meu, cum se știe, e unul al furnicilor. Nu‑i o cale națională. Mai curând un traseu internațional al unei obscure companii aviatice numită Lăsați aerul să circule.  Fragment din revista: Simona Antonescu este, în literatura română de azi, un caz fericit. De formație chimist, ea debutează la 46 de ani, fără ezitări, direct cu un roman.  Acesta se numește„Fotograful curții regale” și câștigă Concursul de Debut al Editurii„Cartea Româ- nească”(ediția din 2014); odată publicat, primește, în 2015, și Premiul de Debut al Uniunii Scriitorilor din România. Cartea devine, în scurt timp, bestseller și este reeditată anul următor. În timp ce lucra la acest prim volum – după cum scriitoarea mărturisește în interviul publicat pe blog. libris.ro, pe 19 iunie 2017 – căutând, pe internet, fotografii vechi, găsește Revista  „Realitatea Ilustrata” din 1932 cu imagini înduioșătoare ale concurențelor la Miss România și câteva mărturii ale unor foști muncitori ai lui Nicolae Malaxa. Astfel,„în spatele” primei cărți la care lucra, încolțea și se dezvoltă un alt volum:„Darul lui Serafim”. Noul roman avea să fie publicat, un an mai târziu, în 2016, tot la editura „Cartea Românească” și avea de asemenea să se vândă foarte bine. Tot din documentarea la„Fotograful curții regale”, în timp ce căuta„radăcini istorice” pentru unul dintre personajele favorite, Despina Agopian, fiica unei familii de armeni bucureșteni, autoarei îi tot apărea în cale numele lui Manuc, negustorul armean care ridicase vestitul han din București, azi un deosebit punct de atracție pentru localnici și pentru turiști. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Revista Literara Nr. 3 Septembrie 2017?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Revista Literara Nr. 3 Septembrie 2017 și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Revista Literara Nr. 3 Septembrie 2017 scrisă de -. Revista Literara Nr. 3 Septembrie 2017 a apărut în anul 2017. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2017 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Revista Literara Nr. 3 Septembrie 2017 este editura CREATOR - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura CREATOR aici. Cartea Revista Literara Nr. 3 Septembrie 2017 face parte din categoria Reviste. Este o carte subțirică, are numai 70 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Revista Literara Nr. 3 Septembrie 2017 și, de asemenea, sperăm că autorul -, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde