Rezumat Maica Domnului Grabnic-Ascultatoarea - -

&
Citește tot rezumatul cărții Maica Domnului Grabnic-Ascultatoarea... nbsp;   CUPRINS: • Cuvânt înainte la ediția în românească • Prolog • Icoana Făcătoare de minuni a Maicii Domnului Grabnic-Ascultătoare - scurt istoric • Minuni ale Maicii Domnul, Grabnic-Ascultătoarea • Canon paraclis la Icoana Stăpânei noastre de-Dumnezeu-Născătoarei și pururea-Fecioarei Maria, cea numită Grabnic-Ascultătoarea • 24 de icoase ale Stăpânei noastre Născătoarei-de-Dumnezeu Grabnic-Ascultătoarei   Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Maica Domnului Grabnic-Ascultatoarea?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Maica Domnului Grabnic-Ascultatoarea și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Maica Domnului Grabnic-Ascultatoarea scrisă de -. Maica Domnului Grabnic-Ascultatoarea a apărut în anul 2017. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2017 (click ca să vezi lista cărților). Un aspect interesant despre cartea Maica Domnului Grabnic-Ascultatoarea este că se află în Top 100 cele mai populare cărți din România, fiind mai exact pe poziția 0 în preferințele cititorilor români. Editura la care s-a publicat cartea Maica Domnului Grabnic-Ascultatoarea este editura BIZANTINA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura BIZANTINA aici. Cartea Maica Domnului Grabnic-Ascultatoarea face parte din categoria Carte Ortodoxa. Este o carte ușor de citit, are doar 123 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Maica Domnului Grabnic-Ascultatoarea și, de asemenea, sperăm că autorul -, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII MAICA DOMNULUI GRABNIC-ASCULTATOAREA PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde