Rezumat Pe insula - Tracey Garvis Graves

    Anna Emerson este profesoara de engleză, are treizeci de ani și o nevoie disperată de a evada. Sătulă de iernile friguroase din Chicago și prinsă într-o relație care nu duce nicăieri, nu stă deloc pe gânduri atunci când i se propune să-și petreacă vara pe o insulă tropicală, ca profesor meditator pentru tânărul T.J.
Citește tot rezumatul cărții Pe insula... care are șaisprezece ani.     T.J. Callahan nu-și dorește să plece nicăieri. Cancerul de care suferă este în remisiune și nu vrea decât să revină la rutina lui zilnică. Părinții însă îl bat la cap să-și petreacă vara în Maldive și să recupereze tot ce a pierdut în ultimul an de școală.     Anna și T.J. urcă la bordul unui avion particular care trebuie să-i ducă la casa de vacanță a familiei Callahan. Avionul se prăbușește, și curând își dau seama că sunt aruncați pe o insulă nelocuită. La început, se luptă să supraviețuiască, dar pe măsură ce zilele devin săptămâni, apoi luni, cei doi încep să se confrunte cu tot mai multe greutăți, printre care și posibilitatea ca boala lui T.J. să recidiveze. În ziua în care T.J. își sărbătorește încă o zi de naștere pe insula, Anna începe să se întrebe dacă nu cumva cea mai mare provocare dintre toate nu este faptul că trăiește alături de un  băiat care, treptat, devine bărbat.    Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Pe insula?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Pe insula și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Pe insula scrisă de Tracey Garvis Graves. Pe insula a apărut în anul 2017. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2017 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Pe insula este editura EPICA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura EPICA aici. Cartea Pe insula face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 346 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Pe insula și, de asemenea, sperăm că autorul Tracey Garvis Graves, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII PE INSULA PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde