Rezumat Buchet de paraclise catre Nascatoarea de Dumnezeu si alti sfinti ai bisericii - -

    Cartea de față este un mic buchet de douăsprezece Paraclise, adică de canoane de rugăciune, către Preasfânta Născătoare de Dumnezeu și alți Sfinți ai Bisericii, care au trăit în timpurile mai vechi sau mai noi.
Citește tot rezumatul cărții Buchet de paraclise catre Nascatoarea de Dumnezeu si alti sfinti ai bisericii... În vreme ce Acatistele, bine încetățenite în rugăciunea particulară și de obște a credincioșilor de la noi, sunt, din punct de vedere al conținutului, mai mult o slujbă de laudă închinată Sfântului căruia le adresăm, Paraclisele sunt slujbe prin care îi cerem Sfântului respectiv ajutorul în problemele concrete cu care ne confruntăm în viața noastră sufletească și trupească, pe marea vieții acesteia», rugându-l să mijlocească - după darul anume pe care îl are de la Dumnezeu - înaintea Mântuitorului și, îndeobște, înaintea Preasfintei Treimi, pentru iertarea păcatelor noastre, tămăduirea bolilor, luminare dumnezeiască etc., într-un cuvânt: pentru tot folosul nostru sufletesc și trupesc.     CUPRINS: Cuvânt înainte „Mângâietorul comun" cântare către Preasfânta Născătoare de Dumnezeu Slujba Paraclisului Mic al Preasfintei Născătoare de Dumnezeu Slujba Paraclisului Mare al Preasfintei Născătoare de Dumnezeu Canon de mângâiere și rugăciune către Preasfânta Născătoare de Dumnezeu Paraclisul Sfântului Mucenic Haralambie Paraclisul Sfântului Grigorie Palamă Arhiepiscopul Tesalonicului Paraclis sau canon de mângâiere și rugăciune către Sfântul Ierarh Nectarie din Eghina Paraclis sau canon de mângâiere către Sfânta Mare Muceniță Ecaterina Paraclis sau canon de mângâiere către Sfântul Ierarh Nicolae Paraclisul Binecredinciosului Voievod Ștefan cel Mare al Moldovei Paraclis sau Canon de mângâiere către Sfântul Mare Mucenic Gheorghie Paraclis sau canon de mângâiere către cel întru Sfinți Părintele nostru Ioan Gură de Aur Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Buchet de paraclise catre Nascatoarea de Dumnezeu si alti sfinti ai bisericii?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Buchet de paraclise catre Nascatoarea de Dumnezeu si alti sfinti ai bisericii și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Buchet de paraclise catre Nascatoarea de Dumnezeu si alti sfinti ai bisericii scrisă de -. Buchet de paraclise catre Nascatoarea de Dumnezeu si alti sfinti ai bisericii a apărut în anul 2006. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2006 (click ca să vezi lista cărților). Un aspect interesant despre cartea Buchet de paraclise catre Nascatoarea de Dumnezeu si alti sfinti ai bisericii este că se află în Top 100 cele mai populare cărți din România, fiind mai exact pe poziția 0 în preferințele cititorilor români. Editura la care s-a publicat cartea Buchet de paraclise catre Nascatoarea de Dumnezeu si alti sfinti ai bisericii este editura BIZANTINA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura BIZANTINA aici. Cartea Buchet de paraclise catre Nascatoarea de Dumnezeu si alti sfinti ai bisericii face parte din categoria Carte Ortodoxa. Este o carte rezonabil de groasă - are 244 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Buchet de paraclise catre Nascatoarea de Dumnezeu si alti sfinti ai bisericii și, de asemenea, sperăm că autorul -, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII BUCHET DE PARACLISE CATRE NASCATOAREA DE DUMNEZEU SI ALTI SFINTI AI BISERICII PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde