Rezumat Experienta vidului - Sri Nisargadatta Maharaj - Nisargadatta Maharaj

    Această carte reprezintă transcrierea conversațiilor despre natura conștiinței și transcendență ale lui Sri Nisargadatta Maharaj. Cunoscut ca un înțelept hindus nonconformist, Nisargadatta este acum creditat ca fiind la același nivel cu marii maes­tri ai învățăturilor advaita, cum ar fi Rămână Maharishi din Tiruvannamălai, Sri Atmananda din Trivandrum și discipolul cunoscut mai recent al lui Maharishi, Poonjaji din Lucknow.
Citește tot rezumatul cărții Experienta vidului - Sri Nisargadatta Maharaj... În această ultimă operă, adâncimea și subtilitatea moda­lității de tratare a subiectului, combinată cu abordarea rațio­nală intimă, fac aceste dialoguri de nedepășit în lite­ratura spirituală.     „Orice există, este doar o expresie a conștiinței. Dacă nu există conștiință, nici expresia con­științei nu există. Prin urmare, nu există nimic. Conștiința nu este un concept ce răspunde unei cauze exterioare, ci a apărut în mod spontan.” - (Sri Nisargadatta Maharaj)      „Chiar și această conștiință nu este totul și nu va exista pentru totdeauna. Descoperă cum a apărut această conștiință, sursa conștiinței… Ce este corpul? Corpul este doar o acumu­lare de hrană și apă. Prin urmare, tu ești ceva separat și de corp, și de conștiință.” - (Sri Nisargadatta Maharaj)        Cuprins: Cuvânt înainte • Prefață • Introducere 1. Maharaj stabilește bazele învățăturilor 2. La cel mai înalt nivel, nimic nu este. La nivelul lumesc, totul există 3. Un înțelept adevărat este acela care a transcens personalitatea 4. Dacă dorești fericirea sinelui, scapă de simțul minte-corp 5. Nu te identifica cu un corp și fii fericit! 6. Experiența vidului 7. Atunci când conștiința se manifestă, apare dualitatea 8. Cine cunoaște faptul că ”Eu sunt”? 9. Însăși conștiința este sursa iluziei 10. Încetarea suferinței prin stabilirea în starea de dinaintea cuvintelor Glosar • Bibliografie Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Experienta vidului - Sri Nisargadatta Maharaj?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Experienta vidului - Sri Nisargadatta Maharaj și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Experienta vidului - Sri Nisargadatta Maharaj scrisă de Nisargadatta Maharaj. Experienta vidului - Sri Nisargadatta Maharaj a apărut în anul 2017. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2017 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Experienta vidului - Sri Nisargadatta Maharaj este editura MIX - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura MIX aici. Cartea Experienta vidului - Sri Nisargadatta Maharaj face parte din categoria Dezv Spirituala. Este o carte ușor de citit, are doar 160 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Experienta vidului - Sri Nisargadatta Maharaj și, de asemenea, sperăm că autorul Nisargadatta Maharaj, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII EXPERIENTA VIDULUI - SRI NISARGADATTA MAHARAJ PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde