Rezumat Graalul de la Montsegur - Jean-Yves Guillaume

    "Romanul ne transpune în plină epopee cățără, în misterele acesteia, la limita dintre istorie și tradiție, prin intermediul unui cuplu și al unui grup, scăpat din fortăreața asediată a Montsegurului.
Citește tot rezumatul cărții Graalul de la Montsegur... Puterea misteriosului „Consolament" — unicul secret al catarilor — care permite transcenderea oricărui experiment, inclusiv arderea pe rug, și mai ales forța transmisă de strălucitoarea Esclarmonde, fecioara purtătoare a Graalului, ce face posibilă vindecarea miraculoasă a tuturor victimelor Inchiziției, înainte de a se urca ea însăși de bunăvoie pe rugul totalitarismului catolic alături de mamă și bunica ei, sugerează continuitatea fără de sfârșit a întrupărilor multiforme ale binelui. Inspirat din ultimele descoperiri istorice ale tradiției germane a Graalului, în deplină afinitate cu epoca și personajele sale, romanul relevă transmiterea neîntreruptă a misterelor cătare de la Montsegur la Montsalvage." - Jean-Yves Guillaume    Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Graalul de la Montsegur?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Graalul de la Montsegur și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Graalul de la Montsegur scrisă de Jean-Yves Guillaume. Graalul de la Montsegur a apărut în anul 2017. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2017 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Graalul de la Montsegur este editura SAECULUM VIZUAL - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura SAECULUM VIZUAL aici. Cartea Graalul de la Montsegur face parte din categoria Istorii Secrete. Este o carte rezonabil de groasă - are 271 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Graalul de la Montsegur și, de asemenea, sperăm că autorul Jean-Yves Guillaume, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII GRAALUL DE LA MONTSEGUR PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde