Rezumat Graalul de la Montsegur - Jean-Yves Guillaume - Jean-Yves Guillaume

    "Romanul ne transpune în plină epopee cățără, în misterele acesteia, la limita dintre istorie și tradiție, prin intermediul unui cuplu și al unui grup, scăpat din fortăreața asediată a Montsegurului.
Citește tot rezumatul cărții Graalul de la Montsegur - Jean-Yves Guillaume... Puterea misteriosului „Consolament" — unicul secret al catarilor — care permite transcenderea oricărui experiment, inclusiv arderea pe rug, și mai ales forța transmisă de strălucitoarea Esclarmonde, fecioara purtătoare a Graalului, ce face posibilă vindecarea miraculoasă a tuturor victimelor Inchiziției, înainte de a se urca ea însăși de bunăvoie pe rugul totalitarismului catolic alături de mamă și bunica ei, sugerează continuitatea fără de sfârșit a întrupărilor multiforme ale binelui. Inspirat din ultimele descoperiri istorice ale tradiției germane a Graalului, în deplină afinitate cu epoca și personajele sale, romanul relevă transmiterea neîntreruptă a misterelor cătare de la Montsegur la Montsalvage." - Jean-Yves Guillaume    Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Graalul de la Montsegur - Jean-Yves Guillaume?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Graalul de la Montsegur - Jean-Yves Guillaume și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Graalul de la Montsegur - Jean-Yves Guillaume scrisă de Jean-Yves Guillaume. Graalul de la Montsegur - Jean-Yves Guillaume a apărut în anul 2017. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2017 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Graalul de la Montsegur - Jean-Yves Guillaume este editura SAECULUM VIZUAL - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura SAECULUM VIZUAL aici. Cartea Graalul de la Montsegur - Jean-Yves Guillaume face parte din categoria Istorii Secrete. Este o carte rezonabil de groasă - are 271 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Graalul de la Montsegur - Jean-Yves Guillaume și, de asemenea, sperăm că autorul Jean-Yves Guillaume, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII GRAALUL DE LA MONTSEGUR - JEAN-YVES GUILLAUME PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde